Sümer, Adana’nın sorunlarını TBMM’de dile getirmeye devam ediyor. Genel Kurul’da konuşan Sümer, birçok sıkıntıyla baş etmeye çalışan Adana’nın şimdi de elektrik kesintileriyle uğraştığını belirtti. İl genelinde ve özellikle de Karataş ve Yüreğir ilçelerimizde sık sık elektrik kesintileri yaşandığını kaydeden Sümer, “Sanayici mağdur, çiftçi mağdur, esnaf da mağdur. Vatandaşlar bırakın bu sıcakta klimayla serinlemeyi diğer elektronik eşyalarını bile kullanamaz hale geldi. Gidip gelen elektrikler, günlük kullanılan elektronik cihazlara zarar veriyor” dedi. 


CAN GÜVENLİĞİ TEHDİT ALTINDA 
Sümer, yerleşim yerlerinin üzerinden geçen yüksek gerilim hatlarının can güvenliğini tehdit ettiğini de dikkat çeken Sümer şöyle devam etti:

“Son olarak Yüreğir’de kestiği kavağın dalının gerilim hattına çarpması sonucu bir vatandaşımız hayatını kaybetti.  Dünyanın tüm modern kentlerinde bu hatlar yerin altından geçer. Adana üvey evlat mı? 
Buradan yetkililere sesleniyorum: 
Adana’nın elektrik altyapısını ihtiyaca karşılayacak yatırımların yapılmasını ve yüksek gerilim hatlarını yerin altına alınmasını istiyorum.”