Adana Büyükşehir Belediye Başkanvekilliği’ne AK Parti’li Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın seçilmesinin Adana için hayırlı bir sonuç olduğunu söyleyen AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, bundan sonraki süreçte, Büyükşehir Belediyesi’nin tek işlevinin Adana’ya hizmet etmek olacağını belirterek belediye imkanlarının Adanalı’nın menfaatleri için kullanılacağını kaydetti.
Geçmişte yaşanan, partizanlık, adam kayırmacılık gibi uygulamaların yeni dönemde yaşanmasının söz konusu olamayacağına vurgu yapan Kebude, “Milletimize hizmet amacıyla kurulmuş olan ve bu yolda 8 yıldır üstün bir gayret gösteren, yaptığı devasa hizmetler milletimizce büyük bir teveccühle karşılanan AK Parti’nin AK Belediyecilik anlayışı Adana Büyükşehir Belediyesi’nde de tezahür edecektir. Bunu tüm Adanalı hemşehrilerim yakın bir zamanda göreceklerdir” dedi.
Demokrasilerde, seçim süreçleri sonunda ortaya çıkan iradeye herkesin saygı duymasının demokrasinin yaşatılması için şart olduğunun altını çizen Kebude, “Bu sonucun Adana’ya hayırlar getireceğine tüm samimiyetimle inanıyorum. Adanamızı güzel, aydınlık yarınlar beklemektedir” şeklinde konuştu.