AHMET DAVUTOĞLU CEYHAN'DA

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’i makamında ziyaret etti. Bir dizi ziyaret ve toplantı gerçekleştirmek üzere Adana’ya gelen Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Adana’nın tek kadın Belediye Başkanı Hülya Erdem’e gerçekleştirdiği nezaket ziyaretinde Adana, Ceyhan ve ülke gündemiyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Millet İttifakı'nın yönettiği Ceyhan Belediye Başkanı olarak ülke gerçeklerinden hareket edip dara düşen vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek, hak ettiği hizmeti verebilmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını vurguladı.

“HİZMET İMKANIMIZ GENİŞLİYOR”

Ceyhan'da çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadığını kaydeden Başkan Erdem, “Halkımızın derdiyle dertleniyor, acılarını paylaşıyor, mutluluk ve sevinçlerine de ortak oluyoruz. 'Sen veya ben' değil 'biz' anlayışıyla dur durak bilmeden halkçı hizmetlerimize devam ediyoruz. Mutlak suretle eksiğimiz de vardır ama işimiz ve gücümüz sadece halka hizmettir. Bu çerçeveden bakınca hizmet etme imkanımızı elimizden geldiğince üst seviyelere çıkartarak kullanıyoruz” diye konuştu.

“ATATÜRK’ÜN İZİNDEN YÜRÜYORUZ”

Aydınlanma meşalesini yakan Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün izinde yürüdüklerini belirten Başkan Erdem, “Aynı azim ve kararlılıkla bağımsızlık, özgürlük, emek, adalet ve demokrasi mücadelesini kararlılıkla sürdürüyoruz. İttifak ortaklarımızla birlikte omuz omuza vererek Türkiye Cumhuriyetini demokrasiyle taçlandırmak için mücadelemizi büyütüyoruz” dedi. Misafirperverliği için Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’e teşekkür eden Davutoğlu, Erdem’e “Medeniyetler ve Şehirler” isimli kitabını hediye etti. Ceyhan Belediyesi’ndeki görüşmenin ardından belediyenin hizmete sunduğu Yarsuat Mahallesi Çok Amaçlı Hizmet Binası ve Taziye Evi’ni ziyaret eden Davutoğlu ve Erdem burada vatandaşlarla da bir araya geldi.