Çukurova Kadın Kolları Başkanlığının organize ettiği toplantıya ilçe Başkanı Av. Ramazan Çırak, Kadın Kolları Başkanı Asıl Çelik, Gençlik Kolları Başkanı Veysel İlga, Teşkilat Başkanı Fatma Ülgen, Karaisalı Dernek Başkanı Ali Cengiz Taşçı, Dadaloğlu Avşarlar Derneği Başkanı Fatih Kılıç, Çerkez Kültür Derneği Başkanı İsa Alagöz ve Balkan Türkleri Yardımlaşma Derneği Başkan Vekili Nefise Toycu katıldı.

Sıcak ve samimi ortamda geçen yemekli toplantıda bir konuşma yapan AK Parti Çukurova ilçe Başkanı Av. Ramazan Çırak, toplantıyı tertipleyen Kadın Kolları Başkanı Asıl Çelik’e bir ilki gerçekleştirdiği için teşekkür etti. Başkan Çırak, bu tür toplantıların daha sık yapılarak fikir alış verişinde bulunmaları gerektiğini ifade etti. Çırak, Çukurova ile ilgili yapmak istediklerinden ve projelerden söz ederken, “Sizlerle birlikte hareket etmekten memnuniyet duyarız. İlçemizi cazibe merkezi haline getirebilmek için çalışalım Çukurova’mızı kalkındıralım” dedi. Başkan Çırak, daha sonra dernek yöneticilerini partisinin yarın Öğretmen Evinde yapacağı 3.Olağan kongreye davet etti.

Çukurova ilçe Kadın Kolları Başkanı Asıl Çelik’ de birlikten güç doğacağını Çukurova ve halkına hizmet etmek istediklerini söyledi.

Adana’da önemli bir gücü temsil ettiklerini belirten, Dernek Başkanları da “Yarınlarımızın daha iyi olması ve çocuklarımıza daha iyi bir gelecek bırakmak için sizlerin çalışmalarınıza katkı sunacağız” diye konuştular.