Başkan Karalar’ın beyanının gerçek dışı olduğunu ifade eden Gülaçtı, “CHP'li ABB Başkanı Karalar'ın ‘Metro projemizin Cumhurbaşkanımız tarafından onaylanmasını bekliyorduk, onaylamadı’ beyanı gerçek dışıdır. Onaylanmayan metro değil, borçlanma limitlerini aştıkları için kanunen onaylanması mümkün olmayan dış borçlanmadır.” diye konuştu.

OZAN GÜLAÇTI'DAN "ONAY" AÇIKLAMASI

AK Parti il Başkanlığında basın açıklaması yapan Adana Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Ozan Gülaçtı konuşmasında şu ifadeleri kullandı;

“Sn.Cumhurbaşkanımız ülkemizin her köşesine olduğu gibi Adana ve Adanalılara da aşıktır. AK Parti döneminde kendi himayelerinde Adanamıza milyarlarca TL yatırımla onlarca dev eser kazandırılmıştır. Mağdur algısı oluşturmak için ortaya atılan bu yalan kabul edilemez. Bugüne kadar CHP'li Büyükşehir Belediyesi yönetimi tarafından meclisimize getirilen tekliflerin -borçlanma talepleri de dâhil- tamamı Cumhur İttifakı tarafından onaylanmıştır. Rutin belediyecilik hizmetlerini dahi yapamayan yönetim beceriksizliğine kılıf dikme çabasındadır. 

ADANALILARIN HAKKINI YEDİRMEYECEĞİZ

Adana'nın önünü kesen biri varsa bu kişi bizzat CHP'li Karalar'ın kendisidir. Proje üretemediği, önceki dönemden devraldığı %50-60'ı bitmiş projeleri kaderine terk ettiği gibi kendi partisinin belediye başkanları dahil tüm ilçe belediyelerinin de iş yapmasını engellemektedir. Artık net olarak biliyoruz ki; CHP'li Başkan Karalar ve yönetimi yaklaşık 3 yıldır olduğu gibi kalan sürede de Adanamıza bir kazanım sağlayamayacaktır. Rutin belediyecilik hizmetlerini yapmaları bile şehrimiz için lüks haline gelmiştir.  Adanalıların hakkını yedirmeyeceğiz!