AK Parti Çukurova İlçe Başkan Vekili Abdullah Altuğ, İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Türkibiş, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Taha Sağlam ve Çukurova Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Recep Özdemir ve AK Parti’li meclis üyeleri Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret etti.

YEREL SİYASET YAPIYORUZ

Çukurova Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Recep Özdemir, 5 yıl boyunca mecliste birlikte çalışacaklarını belirterek, “Kuru kuruya muhalefet yapma derdinde değiliz. Varsa bir eksiklik dile getiririz. Destek vermemiz gereken, halkın yararına bir proje varsa destek oluruz. Önemli olan Çukurova halkının iyi hizmet alması. Biz projelerimizi ve önerilerimi sunarız. Halkın yararına her konuda yanınızdayız. Çünkü biz yerel siyaset yapıyoruz. Genel siyaset bizim için ilk planda değil” dedi.

ÖRNEK TAVRA TEŞEKKÜR ETTİ

AK Parti heyetinin bu yaklaşımından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Soner Çetin de, “Çukurova yine Türkiye’ye örnek oldu. AK Parti’li kardeşlerime bu örnek tavrı dolayısıyla teşekkür ediyorum. Biz de, her konuda kendilerinin görüşlerini ve önerilerini değerli buluyoruz. Hep birlikte Çukurova’ya en iyi hizmeti vereceğiz” şeklinde konuştu.