‘VATANDAŞLARIMIZ HER ŞEYİN FARKINDA’

Konuyla ilgili açıklama yapan AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, “Aziz vatandaşlarımız, bu yıl 20’inci yaşını kutladığımız AK Parti’mizin ülkemize kazandırdığı eserlerin ve hizmetlerin farkındalar. Bu hizmetlerin, yine Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğindeki AK Parti döneminde devam edeceğinin de bilincinde. Ve bunun için de AK Parti’mize teveccüh gösteriyor. Biz gittiğimizde kapılarını bizlere gönül rahatlığıyla açıyor” dedi.  

‘SÖZÜMÜZ VAR’

Başkan Ay, AK Parti Adana İl Başkanlığı görevine talip olurken, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Adana'da bir başarı hikayesi yazacaklarını ve Adana'yı AK Parti'nin kalesi yapacakları sözünü verdiklerini hatırlatarak "Biz görevi devraldığımızda Adana'da üye sayımız 240 bindi. Biz 15 ilçemizle birlikte 5 ay gibi kısa bir sürede yaptığımız çalışmalar sonucunda üye sayımız 300 bin oldu.

ADANA İLLER ARASI BİRİNCİ OLDU

2020 yılı Haziran ayında, en fazla yeni üye kaydı yaparak Türkiye geneli iller arasında birinci olduk. Yani 2020 Haziran'ında, 14 bin 595 Adanalı seçmenimiz üyelik kaydını yaptırarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki AK Parti ailemize teveccüh gösterdi" dedi.

HER AY 5 BİN YENİ ÜYE

1 Eylül itibariyle yeni üye kaydı seferberliğinin startını verdiklerini belirten Başkan Ay, "AK Parti Adana İl Başkanlığı olarak 15 ilçemizle birlikte 'Her ay, her sandıkta en az bir yeni üye' sloganıyla yeni üye seferberliği başlattık. Önümüzdeki 10 ay, her ay 5 bin yeni üye olmak üzere toplam 50 bin yine üye kaydı yapmayı hedefliyoruz. Ve hedefimize de çok rahat ulaşacağımızı umut ediyoruz. Çünkü hem aziz hemşehrilerimizin AK Parti ailemize olan teveccühlerine, hem de 3 kademe 15 ilçe ve il teşkilatlarımıza güveniyoruz. Ve biz bu çalışmadan da Allah'ın izniyle başarıyla çıkıp, Adana'daki üye sayımızı Adanalı hemşehrilerimizin teveccühleriyle 350 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Yani Adana seçmenimizin yüzde 25'i üyelik tercihlerini AK Parti'mizden yana kullanmış olacaklar" şeklinde konuştu.