Farklı partilere üye 200 kişi istifa ettikten sonra kayıt için Cumhuriyet Halk Partisi Kadirli ilçe binasına geldi. Vatandaşları parti binasında ağırlayan ilçe Başkanı Mehmet Döğüşçü, tüm katılımcıları selamlayarak "Hoş geldiniz" dedi.  Kadirli’de AK Parti ve MHP'ye kayıtlı bir grup vatandaş partilerinden istifa ederek CHP'ye katıldı. 89 kişi Online kayıt yaptırırken toplu katılımda yaklaşık 200 kişi CHP'li oldu.

DÖĞÜŞÇÜ "CHP İKTİDARA HAZIRDIR"

İlçe binasında toplanan yeni üyelere teşekkür eden CHP Kadirli ilçe başkanı Mehmet Döğüşçü ‘’Bugün Cumhuriyet Halk Partisi Kadirli ilçe başkanlığı binamızda milletvekili aday adaylığını açıklayan iş insanı Reşit Hekimoğlu ve beraberinde farklı partilerden istifa ederek partimize kayıt olan arkadaşımızla beraberiz. Bu bir toplu istifa ve partimize katılımdır. CHP’nin iktidara ne kadar yakın olduğunun göstergesidir. Ve CHP’nin iktidara hazırdır. Bu katılım bunun göstergesidir. Bu iktidarında gitmekte olduğunun işaretidir. Ben partimize yeni üye olan arkadaşlara dik durmaya geldikleri için,bu düzene itiraz etmeye karar verdikleri için teşekkür ediyoruz.’’ Dedi.

CHP'NİN İLK MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI REŞİT HEKİMOĞLU OLDU

CHP’den milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan iş insanı Reşit Hekimoğlu katılımda şu ifadeleri kullandı:

"Bu düzenin Kemal Kılıçdaroğlu’nun  dediği gibi "Bu yanlış düzene dur" demeliyiz. Vatandaşlarımızın gençlerimizin de bu düzende devam etmeyi istemediğini düşünüyorum.  Halkımızın, yüksek fiyatlı mazot, yüksek vergi katlanılamaz hale gelen geçim şartları karşısında dayanacak gücünün kalmadığını görüyoruz. İnsanlar artık "yeter" diyor.  Korkutarak insanları artık bıktırdılar. Biz de artık "yeter" diyoruz. Bu nedenle kalabalık bir toplulukla mücadele vereceğimiz CHP'ye katıldık. Hepimize hayırlı olsun."

Uzun zamandır Milliyetçi Hareket Partisinden istifa ederek Cumhuriyet Halk Partisi saflarına geçen Feyzi Öksüz ‘’ Uzun zamandır MHP’liydim. Son 3 yıl kayıtlı üye oldum Fakat yaşanan zamlar ve fiyatların artışı  "dama" dedirtti. Artık bundan sonraki süreçte CHP ile yol yürüyeceğiz. Bugün kaydımızı yaparak ilk adımı attık. Hayırlı olsun" dedi.