AK Parti Karataş ve İmamoğlu Danışma Meclisi Toplantılarına katılan Doğru, partisinin ilçe başkanlarının değiştiği Yüreğir ve Ceyhan’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulunmayı ihmal etmedi. Ziyaretlerinde gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulunan Doğru, parolalarının durmadan ve yorulmadan çalışmak olduğunu ifade etti.


“DURMAK YOK ÇALIŞMAYA DEVAM”
Görevlerine yeni atanan; AK Parti Ceyhan İlçe Başkanı Muhammed İslam Bünül’e ve AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Yaşar Turan’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Doğru şunları kaydetti: “Sayın Bünül’e ve Sayın Turan’a yeni görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum. Rabb’im utandırmasın, vatanımıza ve milletimize hayırlı olsun. Şükürler olsun ki AK Parti’de görevler bir bayrak olarak algılanıyor, bu bilinç yerleşmiş durumda. Herkes kendinden sonra gelen kişinin bayrağı bir adım öteye götürmesi için gayret sarf ediyor. Bu bilinçle çalışan kıymetli dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Felsefemiz 16 yıldır olduğu gibi yalnız ve yalnızca hizmete odaklı bir şekilde; durmadan, yılmadan ve yorulmadan çalışmaktır. Elhamdülillah, 16 yıldır milletimizin teveccühüne nail olmuş ve devamlı yükselen bir grafiğe sahip olan AK Parti aynı şekilde ilerlemeye devam edecektir, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın”.


“CUMHURBAŞKANIMIZIN LİDERLİĞİNDE İLERLİYORUZ”
Yaptığı ziyaretlerde Cumhur İttifakı’na ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Doğru şunları kaydetti: “AK Parti, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ilerlemeye devam ediyor. AK Parti kurulduğu günden bu yana yani 16 yıllık iktidarı boyunca Türkiye’nin menfaatlerini her türlü değerin üstünde tutmuştur. Yalnızca Türkiye için çalışmış ve yalnızca millete hizmet vermek adına faaliyetlerini yürütmüştür. Türkiye’nin geldiği nokta da bu çalışmaların verdiği meyvelerin en önemli kanıtıdır, inşallah bundan sonra da aynı inanç ve azimle çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye’de Cumhur İttifakı, bugün gelinen noktada ve bundan sonrası için büyük bir önem arz etmektedir. Kıymetli hemşehrilerimiz müsterih olsunlar, AK Parti’nin içinde olduğu çalışmalar her daim Türkiye’nin lehine olmuştur ve bundan sonra da böyle olacaktır”.