Ak Parti Adana Milletvekili  Abdullah Doğru, zamanının büyük bölümünü Adana’da geçiriyor. Doğru Adana’da kaldığı sürede bir takım ziyaretlerde bulunuyor. Doğru, AK Parti Çukurova İlçe Başkanlığı, Adana Ticaret Odası, Çukurova Üniversitesi, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu, Cumhuriyet Başsavcılığı, Hürriyet Gazetesi, Sabah Gazetesi, Türkiye Gazetesi Adana bölge temsilcileri ve özel sektör ziyaretlerini sürdürüyor. 

Ak Parti Adana Milletvekili  Abdullah Doğru, AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Şahin Çetin başkanlığında, teşkilatın  haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını na katıldı.Doğru Ak Parti İlçe Teşkilatının Çalışmalarını dinliyerek başarılar diledi. Doğru,daha sonra Geçim Kaynaklarına Erişimin Güçlendirilmesi Amacıyla Suriyeli Mültecilerin ve Ev Sahibi Toplulukların Tarımsal Bilgilerinin Arttırılması Projesi Açılış Töreni’nine katıldı.Ziyaretlerine devam eden  Ak Parti Adana Milletvekili  Abdullah Doğru, Sabah Gazetesi Adana Bölge Temsilcisi Ersin Ramoğlu’na ziyarette bulundu.Gündem konularıyla  ilgili genel bir sohbet ortamında geçen ziyaretin ardından, Hürriyet Gazetesi Adana Bölge Temsilcisi Erdal Fernergis’i ziyaretine geçildi. Misafirperverliği için Sayın Fernergiz’e teşekkür eden Doğru,tüm gazete çalışanlarına başarılar diledi.Daha sonra Türkiye Gazetesi Adana Bölge Temsilcisi Cumali Geleri ziyaret etti.  

Ak Parti Adana Milletvekili  Abdullah Doğru ziyaretlerin devamında ise Yaz Kararnamesi ile Adana’ya  ataması yapılan Cumhuriyet Başsavcısı  Ömer Faruk Yurdagül’ü makamında ziyaret etti. Doğru,göreve yeni başlayan Cumhuriyet Başsavcısı  Ömer Faruk Yurdagül’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Doğru, Mezunu olduğu Çukurova Üniversitesi’nde ise  Rektör Mustafa Kibar’ı ziyaret etti.Doğru, yeni eğitim-öğretim yılında Rektöre muvaffakiyetler diledi.