Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse ile İngiliz Kültür Dil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı  Hüseyin Düzgün ile birlikte kadınların bilinçlenmesi için Adana’da önemli bir çalışmaya imza attı. Adana İngiliz Kültür Dil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Kişisel Gelişim Uzmanı Hüseyin Düzgün, Adana Ak parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse başta olmak üzere ilçe kadın kolları başkanları, yönetim ve yürütme üyelerinden oluşan 40 kişilik ekibe ‘’Siyasette Beden Dili ve İletişim’’ eğitimi verdi.

Adana Ak parti İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, siyasette kadının rolünün önemli olduğunu ve tüm eğitimsel çalışmalarda yer almaları için ilk startı ‘’Siyasette Beden Dili ve İletişim’’ semineriyle verdiklerini belirterek “kadın toplum dinamiğini oluşturan en önemli unsurdur ve ailenin yapı taşıdır. Kadınların eğitim çalışmaları ile donanımlı hale gelmelerinin sonucunda yetiştireceği sağlıklı bireyler doğrultusunda toplumun ilerlemesi ve gelişmiş medeniyetler zirvesine yükselmesinin önünün açılacağı ortadadır” diye konuştu.

İngiliz Kültür Dil Okulları yönetim kurulu başkanı Hüseyin Düzgün , “İnsanlar konuşarak anlaşmayı geliştirmeden önce beden dili ile anlaşırlardı. Bedenlerinin dili aracılığıyla  insanlar duygularını, düşüncelerini, isteklerini, ihtiyaçlarını ve ruhsal özelliklerini başka insanlarla paylaşmışlardır. Etkili iletişim becerilerinin insan yaşamındaki yeri ve önemi, sağlıklı ve uzun süreli ilişkiler söz konusu olduğunda tartışılamaz. İletişimin etkinliğini sağlayan en önemli unsur ise beden dilidir. Beden dili sayesinde karşınızdakinin davranışlarından düşüncelerini anlayabilmek bir sanattır” dedi.

Daha sonra yapılan törenle seminere katılan tüm konuklara sertifikaları törenle dağıtıldı.