İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener 1 günlük Adana ziyaretinde esnafın nabzını tuttu. Yoğun ilgiyle karşılanan Akşener ilk olarak Ceyhan'a geçti. Akşener burada vatandaşla buluştu, esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Genel Başkan Meral Akşener daha sonra Adana Büyükşehir VBelediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret etti.  Akşener, Karalar ile başbaşa görüşmenin ardından belediye binasının önünde açıklama yaptı. Akşener, Başkan Zeydan Karalar'a Adana'ya verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Türkiye'yi ilçe ilçe gezerek esnafla bir araya gelmeye devam edeceğini belirten Akşener, "20 Ocak 2020'de başladığımız gezinin Adana durağındayız. Millet ittifakımızın belediye başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret ettik. Misafirperverliği nedeniyle teşekkür ediyorum. Ona az önce söyledim. 'Biz senden razıyız, inşallah Adanalı da razıdır ve razı olmaya devam eder' dedim. Başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Meral Akşener daha sonra Seyhan ve Çukurova ilçesinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Esnaf ziyaretlerinden görüntüler BTV'de