Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önce söz verdiği “11 Maddelik Müjde Paketi”nde yeralan stad yerinde incelemelerde bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’a, stadın yapılacağı yerle ilgili bilgi aktardığını bildiren Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Bakanımızı; Valimiz Sayın Hüseyin Avni Coş, Adana Milletvekillerimiz Necdet Ünüvar, Ali Küçükaydın, Fatoş Gürkan Zopçuk ve Mehmet Şükrü Erdinç, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci ve diğer yetkililerle birlikte iyi ağırladık. Ziyartlerinde Sayın Bakanımız 35 bin kişilik modern stad yerini beğendi. En kısa sürede temelinin atılacağını müjdeledi” dedi.
   Mersin’de organize edilecek “2013 Akdeniz Oyunları”nın bazı müsabakalarının Adana’da yapılması için daha önce talepte bulunduğunu hatırlatan Başkan Vekili Aldırmaz, konuyla ilgili şu açıklamada bulundu;
   “Sayın Bakanımız, kentimizi ziyaretlerinde önemli açıklamalarda bulundu. ‘Akdeniz Oyunları’ kapsamında başta kano olmak üzere durgun su sporları ve binicilik müsabakalarının Adana’da yapılacağını söyledi. Bu zaten Adana olarak bizim talebimizdi. Adana’nın önünü açacak müjdeler veren Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç’a teşekkür ediyorum”.
   Spor Bakanı Kılıç’ın, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Gençlik Merkezi’ni ziyareti sırasında gençler tarafından ‘Evimize Hoşgeldin Suat Abi’ yazılı pankartlarla karşılandığını hatırlatan Başkan Vekili Aldırmaz, “Adanalı gençler ayrıca, besteledikleri şarkıyı da okuyunca Bakanımız Sayın Kılıç, ikinci Gençlik Merkezi yapımı sözü verdi. Bu da Adana için ayrı bir müjdedir” dedi.
   Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Adana için verdiği müjdelerin tek tek yaşama geçtiğini vurgulayan Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Valimiz Sayın Hüseyin Avni Coş, milletvekillerimiz, ilçe belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz ve meslek oda başkanlarımızla birlikte diğer müjdelerin de takipçisi olacağız” şeklinde konuştu.