Büyükşehir Belediyesi’nin Yüreğir’de Sarıçam Deresi üzerinde 2, Yeşil Bulvar’da da 1 olmak üzere 3 köprü inşaa ettiğini ve bu köprülerin tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Zihni Aldırmaz,”Özgür Mahallesi’nde Sarıçam Deresi üzerinde çalışmaları son aşamaya gelen 44 metre uzunluğunda 30 metre genişliğindeki köprü ile Kozan Yolu, D-400 Karayolu’na bağlanacak. Böylece bölgede trafik akışı rahatlayacak. Sarıçam Deresi üzerinde bir başka köprü inşaatı ise Çamlıbel ile Kiremithane Mahallelerini birbirine bağlayacak. Bu köprünün de uzunluğu 46 metre, genişliği ise 25 metre. Bu köprüleri en kısa sürede tamamlayıp Adanalı’nın hizmetine sunmak istiyoruz” dedi.

PTT Evleri Mahallesi’nde Yeşil Bulvar üzerinde bir başka köprü inşaatının da bitmek üzere olduğunu kaydeden Zihni Aldırmaz, ayrıca Yeşil Bulvar ile Kozan Yolu’nun kesiştiği noktadaki kavşak çalışmalarını da denetledi. Çalışanlara çikolata ikram eden ve kolay gelsin dileğinde bulunan Zihni Aldırmaz, çalışmalar tamamlandığında Yüreğir’deki trafik akışının daha da rahatlayacağının altını çizdi.

Zihni Aldırmaz, doğu-batı, güney-kuzey ayrımı yapmadan Adana’nın her bölgesinde akıllı dokunuş projesi kapsamında çalışmalar yapıldığını hatırlatarak, “Amacımız Adanalı’ya en iyi hizmeti vermek” şeklinde konuştu.