Kozan hayvan barınağında köpeklerin açlıktan birbirine saldırdıkları fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşan Alev Ataş, “İnanın bu fotoğrafları yayınlamamak için kendi içimde çok mücadele verdim, içlerinden seçerek sizinle paylaşmaya karar verdim. Bu hayvanları bu hale getirenlere tek sözüm; vicdanınızda boğulun!” dedi.

“Vicdanınızda boğulun!”

Liyakat vurgusu da yapan Ataş ayrıca, “Kozan’ı yönetenlerin hayvan barınağında çalışanları dahi işten çıkarmasından sonra dört ayda gelinen sonuç ortadadır. Bu vahşeti siyasi bir komplo olarak değerlendirip, MHP üzerinden kendinizi temize çıkarmayın. Bizler bu kadar alçakça bir siyaseti hiçbir zaman yapmadık, yapmayacağız” ifadelerini kullandı.

Kozan’da ne olmuştu?

Geçtiğimiz günlerde Kozan hayvan barınağında köpeklerin açlıktan birbirlerine saldırdığı videolar sosyal medyada yayınlanmıştı. Kozan’da gerçekleşen bu skandal sonrası hem yerel hem de ulusal kamuoyunda ciddi bir tepki meydana gelmişti. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da konuya dahil olarak, büyükşehirin sorumluluğunda olmasa dahi Kozan hayvan barınağındaki hayvanlara köpek maması ve çeşitli besinler göndermişti.