ALİ BABACAN CEYHAN’DA İFTAR, SEYHAN'DA SAHUR YAPTI

Ali Babacan, DEVA Partisi Ceyhan İlçe Başkanlığınca düzenlenen iftar programına katılım sağlarken, DEVA Partisi Seyhan İlçe Başkanlığınca düzenlenen sahur programına da katıldı.
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, eşi Zeynep Babacan ve beraberindeki heyet Ramazan ayı programları doğrultusunda 17 Nisan Pazar günü Adana’daydı. Şakirpaşa Havalimanı’ndan iner inmez DEVA Partisi Adana İl Teşkilatının yoğun katılımlarıyla karşılaşan Babacan, büyük bir konvoy eşliğinde Ceyhan ilçesine ulaştı. 
Ali Babacan ve beraberindeki heyet, Ceyhan’da şehir turu yaptıktan sonra Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’e ziyaret gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Hülya Erdem’i ziyaret ettikten sonra Çamlıyol Bulvarı’nda esnaf ziyareti gerçekleştiren Ali Babacan, Ceyhan Kent Meydanı’nda gerçekleşecek olan iftar programına katıldı. 


Ali Babacan, çok yoğun bir katılımla gerçekleşen iftar programının ardından DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanı Doğa Şanlıoğlu ile birlikte kalabalık bir genç grupla bir araya gelerek sohbet etti. Gençlerle bir araya gelmekten oldukça memnun olduğunu ifade eden Babacan, daha sonra Ceyhan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği’ni ziyaret etti.
Ceyhan’daki programların ardından Adana’ya gelen Ali Babacan ve beraberindeki heyet, DEVA Partisi Seyhan İlçe Başkanlığınca düzenlenen sahur programına katıldı. 03.30 sıralarında başlayan sahur programı, hal esnafının oldukça yüksek ilgisiyle gerçekleşti. 
Sahuru yaptıktan sonra Adana Kabzımallar Esnaf Odası Başkanı Mahsun Doğan’ın daveti üzerine Kabzımallar Odası Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelerek, hal esnafının sıkıntılarıyla alakalı konuşan Ali Babacan, sıkıntıların ve problemlerin çözümünün istişare ve sıkıntı sahibini dinlemekle çözülebileceğini belirtti.


Ali Babacan’nın Adana ve Ceyhan ziyaretlerine dair DEVA Partisi Adana İl Başkanı Sadullah KISACIK, şu açıklamalarda bulundu: “Sayın Genel Başkanımızın katılımıyla, geride bıraktığımız hafta sonunda tarihi anlar yaşadık. İftar buluşması ile Ceyhanlı Hemşehrilerimiz, sahur buluşması ile hal kompleksimizin esnafları, işçileri ve dernek yönetimi, mübarek Ramazan Ayı’nın maneviyatının, toplumsal bütünlük ve paylaşımcılığının en çok yaşandığı anlarında, ilk kez bir siyasi parti lideri ile bir araya geldiler. Ziyareti ile bizleri bir kez daha onurlandıran Sayın Genel Başkanımıza, etkinliklerimize candan ve gönülden katılan Adanalı ve Ceyhanlı tüm hemşehrilerimize, partimiz adına, sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.”