MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı. Avcı, yayımladığı mesajda "İnsanlık tarihiyle yaşıt olan annelik müessesesi, anneler için ilahi bir taç; sevgi, şefkat ve merhamete muhtaç insanlık için en güçlü kaynak ilaçtır." ifadesini kullandı.

"IŞIĞI SOLMAYAN HAYAT KAYNAĞI"

Avcı, devamla şunları söyledi: "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin ifade ettikleri gibi 'Anne; ışığı hiç solmayan bir hayat kaynağı, yağdıkça yağan huzur ve bereket sağanağı, kavuşmakla bile dinmeyen bir hasret vahasıdır.' Bilinir ki; nice büyük acılar bu pınarda dindirilir, sevinçler bu kaynakta anlam bulur, çoğalır; nice karanlık yollar anne yüreğinden saçılan ışıkla  aydınlanır."

"NE YAPSAK AZDIR, NE SÖYLESEK YETERSİZ KALIR"

Bünyamin Avcı "Karşılıksız sevginin, şefkatin, iyiliğin, fedakârlığın en seçkin numunesi olan, aile ve toplumun en sağlam temelini oluşturan anneler, bizi hayata kazandıran, hayatımıza anlam katan, insanlığın en güvenli limanıdır. Annelerimiz için ne yapsak azdır, ne söylesek yetersiz kalır. İnancımız odur ki; evladı üzerindeki hesap bakiyesi asla kapanmayan annelerin, haklarını ödeyecek beşeri bir ödeme aracı henüz icat edilmemiş, icat edilemeyecektir." diye konuştu.

"EN DERİN SAYGILARIMI SUNUYORUM"

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mesajını şöyle tamamladı :
"Bu duygu ve düşüncelerle; mübarek Şehitlerimizin cefakâr, fedakâr anneleri başta olmak üzere, Mehmetçiklerimizin, Polislerimizin kıymetli annelerinin, yaşadığımız süreçte çocuğunu evde bırakıp çileye talip olan sağlık sektöründe şifa dağıtan hanımefendilerin ve bütün annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyor, en derin saygılarımı sunuyorum. Ahrete intikal etmiş kıymetli annelerimizi rahmetle, hürmetle anıyorum. Ruhları şad olsun."