Meclisin en yaşlı üyesi Necmi Özcanlı "Kavga değil hizmet üretelim" mesajı verirken, Aldırmaz'ın katılmadığı oturumda kürsüye çıkan Çelikcan, "Sayın Aldırmaz, Yüreğir'den gelen her teklife ve her projeye karşı zihnini 'hayır'a endekslemiş" dedi.
Büyükşehir Belediye Meclis'inin dünkü toplantısında, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ın asfalt tartışmasıyla ilgili söz vermediği Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Meclis Başkan Vekili Halil Tüm'ün başkanlık yaptığı bugünkü oturumda sert açıklamalarda bulundu.
Gündemde görüşülecek madde olmamasına rağmen yoğun katılım sağlanan mecliste ilk söz hakkı en yaşlı meclis üyesi Necmi Özcanlı'ya verildi. Birlik ve beraberliğin önemine vurgu yapan Özcanlı, "İleriye dönük siyaset yapılıyormuş ve yaklaşmakta olan seçimlerde oy toplayabilmek için sevimli görünülmeye çalışılıyor gibi bir hava oluştu. Adana ne çektiyse hep bu yüzden çekti. Kentin menfaait olan konularda hiç bir belediye başkanına bu meclis set çekmedi. Böyle giderse kentsel dönüşüm bile gerçekleşmeyecek. Kavga değil, hizmet üretelim" dedi. Özcanlı'nın ardından Mahmut Çelikcan söz aldı. "Zihni bey önceki oturumda reklam yaptı, bende serzenişte bulunacağım" diyen Çelikcan, görüntülü sunum yapmak istedi. Meclis Başkan Vekili Halil Tüm, Çelikcan'dan görüntülü sunum yapmamasını rica ederek, "Her görüntülü sunum arkasından başka bir tartışmayı beraberinde getiriyor" dedi. Çelikcan bunun üzerine sözlü olarak iddialarda bulundu. Çelikcan, "Sayın Aldırmaz tüm Adana'nın gözü önünde, 19 aydır yönettiği belediyedeki yönetim anlayışını meclisimize de taşımak istemiştir. Seçilmiş bir belediye başkanın görüşlerini açıklamasına izin vermemiştir. Bunu şahsım partim ve vatandaşlarım adına kınıyorum" dedi.