Bir yandan teşkilatlanma çalışmalarını sürdüren Yeniden Refah Partisi Adana İl teşkilatı diğer yandan da siyasi faaliyetlerine devam ediyor.
Yeniden Refah Partisi Adana İl Yönetimi, Başkan Selahattin Baysal öncülüğünde kentin en büyük sivil toplum oluşumu Adana Sivil İnisiyatif Meclisi'ni (ASİM) ziyaret etti.

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan İl Başkanı Selahattin Baysal; "ASİM, Adana'da çok önemli iki işlevi en güzel şekilde yerine getiriyor. Bunlardan birisi birçok STK'yı bünyesinde bulundurarak birlik ve dayanışma gücünü arttırmak diğeri de kamuoyu ile yöneticiler arasında köprü olmaktır. Bugün de bizi en güzel şekilde misafir ettiler. Başkan Mahmut Eraslan ve yönetimine teşekkür ediyor, hayırlı çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi. 


Açıklamasında gündemdeki asgari ücret konusuna da değinen Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal asgari ücret görüşmelerinin bir an önce sonlandırılmasını isteyerek; "Hükümetin önünde Necmettin Erbakan örneği gün gibi duruyor. 54. Hükümetin Başkanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan zor durumdaki memura da askere de işçiye de sadece bir yılda yüzde yüzün üzerine zam yapmıştı. Asgari ücrette yüzde 102 artışın yanında zorunlu kesintiler de kaldırılmıştı. Eşel-Mobil Sistemi ile enflasyon oranında yılık maaş artışı sağlanmıştı. Bugünkü şartlar altında bunu başarmak daha kolay. Ak Parti eğer yüzde 70'in üzerinde zam yapamayacaksa "Yüksek oranda zam yapacağız" açıklamaları ile milletimizi boşuna ümitlendirmesin. Biz söz veriyoruz. Milletimiz bizi iktidara getirdiğinde asgari ücret konusunda baba Erbakan ne yaptıysa oğul Erbakan da aynısını yapacak" ifadelerini kullandı. 
ASİM Başkanı Mahmut Eraslan da;" Hem geçtiğimiz haftalarda trafik kazasında hayatını kaybeden 4 genç İHH gönüllüsü için taziyeye gelen ve yönetimimizle istişareler yapan Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal ve yönetimine başarılar diliyoruz" dedi.