MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, 31 Mart 2019 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Seçiminde kazanılan belediye başkanlıklarına ziyaretlere başladı. İlk önce merkez ilçe Sarıçam’da ikinci kez seçilen Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı ziyaret eden Avcı, ardından yeni dönemde güven tazeleyen Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik’e ve daha sonra MHP’nin ilk kez kazandığı Karataş’ta Belediye Başkanı Necip Topuz’a “Hayırlı olsun” dedi.  Avcı, üç belediye başkanını kutlarken, birer ‘Bozkurt’ heykeli hediye etti.

“VATANDAŞLARIMIZA MÜTEŞEKKİRİZ”

Ziyaretlere ilişkin açıklamada bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Adana’da MHP olarak 7, Cumhur İttifakı olarak 10 ilçemizde vatandaşlarımıza hizmet üretme şansımız devam ediyor. Bizleri onurlandıran vatandaşlarımıza müteşekkiriz. Halkımızın göreve layık gördüğü belediye başkanlarımızı bu vesileyle ziyaret ediyoruz.” şeklinde konuştu.

AVCI’DAN 5 YILLIK PLAN VE HEDEF

“Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatları gereği belediye başkanlarımız bahane üretmeden eldeki imkânlar ölçüsünde en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde oldular ve bu böyle devam edecektir” diyen Avcı “Siyasi görüşü ne olursa olsun, her vatandaş bizim için değerlidir ve başımızın tacıdır. Önümüzdeki dönemde Büyükşehir Belediyesinin yanı sıra tüm ilçeleri kazanma hedefindeyiz. Tüm belediye başkanlarımızın ve teşkilatlarımızın buna göre çalışmalarını istiyoruz. Hedefimize göre planlama yapacağız." dedi.

ZİYARETE KATILAN İSİMLER

Tebrik ziyaretlerinde MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’ya İl Başkan Yardımcıları Şevki Kaya, Galip Atılgan, Halil Ay, Sedat Özer, Murat Çomu, Burhan Kızıl, Çetin Yüksel, İlyas Kaya ve İl Muhasibi Ziya Yamaç eşlik ettiler. Ayrıca görevli oldukları ilçelerdeki ziyaretlerde Sarıçam İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Yumurtalık İlçe Başkanı Halim Özyürek, Karataş İlçe Başkanı Mete Başcı da hazır bulundu.