MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı; Türk Milletinin sağlığının, huzurunun, güvenliğinin sağlanmasının milli bekanın temini için hayati derecede önemli olduğunu söyledi. Güvenlik ve sağlık sahasında kaydedilen mesafenin memnuniyet verici düzeyde olduğunu belirten Avcı, "Kuşkusuz her alan önemli ama bu ikisi, güncel mücadelenin devam eden yoğunluğu bakımından daha bir önde konumlanmış durumda." şeklinde konuştu.

"HEPSİNE MİNNETTARIZ"

Avcı "Karda kışta, yazın en yakıcı sıcaklarda hainlerin ve düşmanın karşısında bedenlerini siper ederek en zor şartlarda görev yapan, canlarını ortaya koyan askerimize, polisimize, korucumuza; aynı şekilde yine gece-gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeden ailesini bırakıp ön cepheye koşan, risk alarak Kovid-19 virüsüne karşı vatandaşlarımıza sağlık hizmeti sunan doktorumuza, hemşiremize, işçimize, memurumuza, hepsine minnettarız." ifadesini kullandı.

"VİRÜSTEN DAHA TEHLİKELİ ZİHNİYET"

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, "Bu vesileyle belirtmek gerekir ki Mehmetçiğe 'Militan' diyen ile doktora, hemşireye saldıran zihniyet virüsten daha tehlikelidir. Oysa; gerek güvenlik alanında, gerekse sağlık alanında devletimizin ve milletimizin bekası için görev yapan tüm çalışanlar birer kahramandırlar. Üzerimizde hakları çoktur. Onlara karşı sevgide, saygıda asla kusur etmemeli, engel çıkarmamalı, aksine yardımcı olmalıyız. Fedakârlığın, cefakârlığın, vefakârlığın destanını yazan kahramanlarımızdan Allah razı olsun, milletçe müteşekkiriz." dedi.