MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Türk Emniyet Teşkilatı’nın kuruluşunun 174. yıl dönümü münasebetiyle yayımladığı mesajda, “Asayişten trafiğe, adli ve kriminal çalışmadan istihbarata, koruma hizmetlerinden ülke güvenliğine kadar hemen her alanda çalışan Türk polisi; devletimizin devamlılığında, milli birliğin sürdürülmesinde, huzur ve güven ortamının tesisinde vazgeçilmez öneme sahip olan, fedakârlıklarıyla ve varlıklarıyla kıvanç duyduğumuz kahramanlardır.” ifadesini kullandı. 
“SUÇLUNUN KORKULU RÜYASI”
Başkan Avcı; devamla şunları söyledi:
“Devlet ve millet olarak tarım, sanayi, iş, ticaret, siyaset, eğitim, sosyal hayat, kamu hizmetleri gibi nice alanda tüm hayatın bir düzen ve disiplin içinde sürmesi, huzur ve güven ortamına bağlıdır. Türk Emniyet Teşkilatı da, Türk Jandarma Teşkilatıyla sorumluluk alanlarında söz konusu huzur ortamının oluşmasında ve korunmasında rol oynayan iki güzide kurumdur. Daha çok şehirlerde görev yapan Emniyet Teşkilatımız, demokrasinin yaşatılmasında, sosyal hukuk devletinin egemen ve kalıcı kılınmasında, insan haklarının savunulmasında, suç ve suçlularla mücadelede aziz milletimizin güvencidir. Bu manada, başarılarıyla övündüğümüz Türk polisi, suçlunun korkulu rüyası, mazlum ve mağdurun koruyucusudur.” 
“ŞEHİTLERİMİZE RAHMET DİLİYORUM”
MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Türk Emniyet Teşkilatımızın 174. kuruluş yıl dönümünü bu duygu ve düşüncelerle idrak ediyoruz. Bu vesileyle, hepimizin ortak gururu olan Emniyet Teşkilatımızın kahraman, fedakâr temsilcileri polislerimizin Polis Haftası’nı ve 10 Nisan Polis Günlerini en içten duygularla kutluyorum. Aziz Şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlık ve mutluluklar diliyorum. Hâlen görevde olan tüm polislerimize ve kıymetli ailelerine esenlikler niyaz ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.