MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Ülkücü Şehitleri Anma Günü” münasebetiyle yayımladığı mesajda, “Ülkücü; iman dolu yüreğinde çelik gibi iradeyi barındıran, vatan, millet, bayrak ve ezan aşkıyla yaşayan, turan sevdasıyla yanan, bu kutlu değerleri canından üstün bilen bir ülkünün temsilcisidir. Başbuğ Alparslan Türkeş’in liderliğinde inşa edilen Milliyetçi Hareket ise, her biri abide şahsiyet olan beş bin ülkü erini 1980 ve öncesinde bu uğurda toprağa vermiş Türk siyaset tarihinde farklı ve anlamlı yeri olan bir partidir.” ifadesini kullandı.

“UNUTMAMIZ ASLA MÜMKÜN DEĞİLDİR”

Başkan Avcı, şunları söyledi:

“Her biri anılarıyla, acılarıyla yüreğimizde yaşayan Ülkücü Şehitlerimizi unutmamız asla mümkün değildir. Düşünceleri, düşleri, kaygıları, rüyaları Türkçe olan, Türk milletinden başka sevda tanımayan Ülkücü Şehitlerimiz hepimiz için övünç ve gurur vesilesidir. Bu sebeple; yüklendiğimiz mirasın ağırlığını biliyor, taşıdığı sorumluluğu idrak ediyoruz.”

“GENEL BAŞKANIMIZ, ÜLKEMİZ İÇİN KIYMETLİ BİR ŞANSTIR”

 “Bu konuda en büyük rehberimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’dir” diyen MHP İl Başkanı Avcı, şöyle devam etti:

“Her zaman ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen bir dava adamı ve aynı zamanda bilge bir siyasi lider ve feraset sahibi bir devlet adamı olan Sayın Genel Başkanımız, ülkemiz için çok kıymetli bir şanstır. Milliyetçi Hareket Partisi; Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli ve izinden yürüyen milyonlarca ülküdaşıyla her türlü ihanete, her türlü husumete karşı dimdik ayaktadır; aziz ve asil milletimizin de moral ve güven kaynağıdır.”

“ŞEHİTLERİMİZİN YOLU, YOLUMUZ OLSUN”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, mesajını şu ifadelerle bitirdi:

“Bu duygu ve düşüncelerle; vatanımızın, milletimizin bekası için, ay yıldızlı bayrağımız inmesin diye, kutlu ezanımız susmasın diye kahpe kurşunlara göğüslerini siper ederek can veren, korkusuzca idam sehpalarına yürüyen, Ruhi Kılıçkıran’dan Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na tüm Ülkücü Şehitlerimizi, Hareketimizin Kurucu Lideri Merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey'i, bugün şahadetinin 39. yıl dönümünü idrak ettiğimiz Gün Sazak Bey’i rahmetle, minnetle anıyorum; ruhları şad olsun. Mübarek Şehitlerimizin yolu, yolumuz olsun!”