Başkan Karalar’a çiçek gönderip, makamında kucaklayarak kutlayan Birlik Başkanı Kazım Barışık, Türkiye’nin en büyük ilçeleri arasında bulunan Seyhan’da belediye başkanlığı yapmanın zor olduğuna dikkat çekerek, işlerinde kolaylıklar diledi.

 

Barışık, gerek kendisinin, gerekse Başkan Karalar’ın yoğun programları nedeniyle , ziyaretin gecikmeli gerçekleştiğini de ifade ederken, “Esnaf teşkilatı olarak, bizim gönüllerimiz her daim birdir. Sizin seçilmenize sevindik, başarınızı da yürekten istiyoruz. Son günlerde, medyadaki Adana bütünlüğü adına gösterdiğiniz gayretleri de takdirle karşılıyoruz. Özlenen tabloları görmek bizleri de mutlu etti.Eleştiri olur, ama kavgayla kimse sonuca ulaşamaz. İnşallah, Seyhan’a, esnaf ve sanatkarlarımıza yakışır belediyecilik hizmetini layıkıyla yerine getireceksiniz. Bundan şüphemiz yoktur”dedi. 

Başkan Karalar da, gerek aday adaylığı, gerekse adaylığı sürecinde kendisine gösterdikleri sıcak ilgi ve desteklerinden dolayı Birlik Başkanı Kazım Barışık başta olmak üzere tüm esnaf teşkilatına teşekkür etti.  Karalar,”Seçim sürecinde sizlerden her zaman sıcak ilgi ve güçlü destek gördük. Bu hususta, bize destek veren tüm esnaf ve sanatkarlarımıza şahsınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Adana’da hizmet adına Büyükşehir ve ilçe belediyeleri olarak bütünlükten yanayız. Geçmişte ayrılıklardan Adana zarar gördü.  Birlik ve beraberlik için geliştirilen her türlü projeyi destekliyoruz. Seyhan’da, inşallah halkımız gibi esnaf ve sanatkarlarımıza da layık oldukları hizmetleri fazlasıyla vereceğiz”diye konuştu.