Günlerdir diğer ilçeleri gezen MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş ve MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, bu sefer merkez Çukurova ilçesinde muhtarları ziyaret ettiler, vatandaşlara 16 Nisan’da ortaya konacak tercihin önemini anlattılar. MHP Çukurova İlçe Başkanı Sertan Duran’ın da katıldığı referandum çalışma programında; Güzelyalı Mahallesi, Yurt Mahallesi, Toros Mahallesi, Belediye Evleri Mahallesi, 100. Yıl Mahallesi, Mahfesığmaz Mahallesi, Huzurevleri, Kurttepe Mahallesi muhtarları ziyaret edildi. Muhtarların hoşnut kaldığı ziyaretlerde Baş ve Yılmaz, ülkenin önemli bir karar arifesinde bulunduğuna vurgu yaptılar.

BAŞ: SEZLERİN DE DESTEĞİNİ İSTİYORUZ

Muhtarların dışında ayrıca esnafları çat kapı ziyaret eden Baş ve Yılmaz, park ve bahçelerdeki vatandaşlarla da referandum üzerine görüşlerini paylaştılar. MHP Adana İl Başkanı Yusuf Baş, “Hükümet etme sisteminin değişmesiyle ilgili 16 Nisan’da önemli bir karar vereceğiz. 2007’den itibaren MHP’nin sorumluluğu dışında gelişen ve hukuki sorunlar yaşayan mevcut durum, ciddi riskler barındırmaktadır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin engin ferasetiyle bu riski de etkisiz hale getirmek MHP’ye nasip olmaktadır. Ülkemizin, milletimizin birlik ve beraberliğine evet derken, sizlerin de desteğini istiyoruz” mesajı verdi.

YILMAZ: HEPİMİZ EVET DİYORUZ

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ise, “Söz konusu vatansa gerisi teferruat olan bir süreci birlikte yaşıyoruz. Ülkemiz içeriden ve dışarıdan kuşatma altında. Hukuki sıkıntılar yaşayan hükümet etme sisteminin bu kuşatmayı en güçlü şekilde yarabilmesi lazım. Bunun da yolu, 16 Nisan’daki tercihten geçmektedir. Ülkesine ve milletine olan samimi sevgisiyle örnek bir duruş sergileyen Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in liderliğinde hepimiz evet diyoruz, evet diyeceğiz” dedi.