AK Parti Çukurova Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri, Suriye’de Esad’ın askerlerinin attığı bombalar yüzünden yaralanmaları sonucu getirildikleri Adana Özel EPC Hastanesinde tedavi gören  çocukları  ziyaret ederek moral verdi.

AK Partili gençler, ziyarette yaralı çocuklara çeşitli hediyeler vererek sevindirdi. Hastanenin yanık ünitesinde tedavi gören çocuklar hakkında yetkililerinden bilgi alan AK Parti Çukurova Gençlik Kolları Başkanı Av. Mustafa Akar, karşılaştıkları manzaranın asla insanlığın tasvip edemeyeceği türden olduğunu söyledi. Hastanede duygulu anlar yaşayan Akar, “Suçsuz günahsız daha konuşamayacak yaşta olan bebeklerin bir hiç uğruna zalimce atılan bombalarla yaralayarak acı çektirmeleri bir insanlık suçudur.

Biz bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaretle hala korku dolu gözlerle bakan minik kardeşlerimizin gözlerinde ufacık da olsa mutluluk uyandıra bildiysek bu da bizlere huzur vermiştir.Bir hiç uğruna küçük yaşta çocukların yaralanmasına ve hatta ölmesine neden olan zalim yönetici Esad ı şiddetle kınıyoruz” dedi.

Daha sonra aynı savaşta yaralanan diğer hastaları da ziyaret eden partili gençler, sağlık personeline hastalara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.