AK Parti Çukurova İlçe Başkanı Av. Ramazan Çırak, Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK) Millet ve hükümet arasında sağlam bir köprü oluşturduğunu söyledi.

Sarıçam Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu,  AK Parti Çukurova ilçe Başkanlığına nezaket ziyaretinde bulundu.

Dernek Başkanı Fehmi Kekilli, ve derneğin ikinci başkanı ve AK Parti Çukurova ilçe yönetim kurulu üyesi  Mehmet Gül’ün de hazır bulunduğu ziyarette,  güncel konular üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. AK Parti Çukurova ilçe Başkanı Av. Ramazan Çırak, konuşmasında STK’ların önemine değinerek, “Sizler, Milletimiz ve hükümetimiz arasında bir köprü oluşturuyorsunuz. Sizler,  Ülkemizin en önemli parçaların halkalarından birisiniz. Sivil toplum dernekleri o ülkenin gelişmiş düzeyi ile doğru orantılıdır. STK’lar temsil ettikleri kitlenin sorunlarını çözümü için siyaset mekanizmasıyla sürekli irtibat halinde köprü vazifesi görmektedir. Gelişiniz bizleri memnun etti. Siz ve sizin gibi kurumlara kapımızı her zaman   açıktır” diye konuştu.

Samimi geçen ziyaret de dernek başkanı Fehmi Kekilli ise,  AK Partinin Çukurova da önemli çalışmalar yaptığını dikkat çekti. Kekilli, “AK Parti hükümeti ve onun temsilcisi sizlerin yaptığı çalışmaları yakından takip ediyor ve bunu da takdirle karşılıyoruz” dedi.

Derneğin ikinci Başkan Mehmet Gül’de bağlı bulunduğu partisinden övgüyle bahsederken, “Başbakanımız ve iktidarımız milletimiz için devrim niteliğinde hizmetler yapıyor. Buda halkımızı memnun ediyor” diye konuştu.

Başkan Çırak daha sonra misafirlerine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etti.