Güler ve Avcı, yaptıkları ortak açıklamada, geçtiğimiz pazar günü Adana'da tarihi bir gün yaşandığını belirterek "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendinin teşrifleriyle onurlandırdığı İstasyon Meydanı’nda icra edilen mitingimize, çok yüksek bir ilgi ve teveccühün gösterilmiş olması, başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere hepimizi ziyadesiyle memnun etmiştir. ‘Önce Türkiye, önce Adana’ diyen partili-partisiz yüz binlerin akın ettiği mitingin ülkemize, kentimize hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi.

Güler ve Avcı, devamla “Sayın Cumhurbaşkanımızın Adana’mızı yakından ilgilendiren pek çok konuda yaptığı açıklamalar, Türkiye’nin incisi güzel şehrimizin yarınları adına duyduğumuz güveni daha da pekiştirmiştir. Sanayiden ticarete, eğitimden, ulaşıma, tarımdan, belediye hizmetlerine ve sosyal hizmetlere kadar tüm alanlarda daha üretken, daha güçlü, daha mutlu bir Adana’nın inşası yolunda duyduğumuz heyecanımızı zirveye taşımıştır.

Devletimizin ve Hükümetimizin Adana’ya bugüne kadar verdiği pozitif destekler, önümüzdeki beş yılda daha çok artacaktır. El ele, omuz omuza veren Cumhur İttifakının Adana’da en büyük hedefi, Adana’yı her yönüyle cazibe merkezi haline getirmek olacaktır. Bunun için, devletimizin sunduğu imkanlar ile yerel kaynakların birlikte değerlendirilmesi suretiyle kısa sürede sonuç alıcı hamleler bizleri beklemektedir” denildi.

Güler ve Avcı’nın ortak açıklaması şu ifadelerle tamamlandı:

“Bu duygu ve düşüncelerle, ziyaretleriyle Adana’mızı onurlandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendiye şükranlarımızı arz ediyoruz. ‘Önce ülkem ve milletim’ diyenlere, ‘Memleket işi gönül işi’ diyenlere, birbirlerine sabrı ve hakkı tavsiye edenlere, zalime karşı mazlumun yanında duranlara bin selam olsun. Sayın Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayan, alanlara sığmayan ve el ele kol kola girip Adana’da muhteşem birlikteliği, kardeşliği yüceltenlere en kalbi duygularla teşekkürlerimizi ifade ediyor, selam, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.”