SELAHATTİN BAYSAL: "BİRER BİRER BÜYÜYEREK MİLYONLARA ULAŞIYORUZ"

Partisinin Haziran ayı İl Divan toplantısında konuşan Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal; "Her gün birer birer çoğalarak milyonlara ulaşıyoruz. Her ay binlerce üye yapıyoruz.Şehrimizde Yeniden Refah'ı birinci parti yapacağız. Bu da bize Yeniden Refah iktidarının yolunu açacak inşallah" dedi.

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Haziran ayı İl Divan toplantısı Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal'ın katılımıyla gerçekleştirildi.
Yüreğir Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıya il ve ilçe yönetimleriyle partililer ve vatandaşlar katıldı.  Toplantının açılışında bir selamlama konuşması yapan Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal önemli açıklamalar yaptı.  Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın kendilerine bir görev verdiğini ve Adana'nın üye sayısıyla tüm illerden önde olması için yoğun bir çaba harcadıklarını ifade eden Baysal; "Hedefimize adım adım yaklaşıyoruz. Birer birer milyonlara ulaşıyoruz. Allah'ın izniyle partimizi önce Adana'da birinci parti yapacağız. Bu bize iktidarın da yolunu açacak. Yeniden Refah iktidarı çok yakın" dedi.

Zaman zaman sözleri salonda bulunanlar tarafından alkışlarla kesilen Başkan Baysal; "Ekonominin dibe çöktüğü, ahlaki erozyonun yaşandığı, hazdan başka beklentisi olmayan insanları gördüğümüz bu haz çağında Yeniden Refah iktidara gelecek ve Fatih Erbakan'ın önderliğinde yeniden büyük Türkiye'nin temellerini atacağız. Milli ve manevi değerlerine bağlı, ülkesi için çalışan, üreten bir nesil inşa edeceğiz. Halkımız bize inanıyor, güveniyor. Bu güveni boşa çıkarmayacak kadrolar bugün burada. Hep birlikte, el ele iktidar yürüyüşümüz başlamıştır. Bu yürüyüşe en güçlü desteği Adana'dan biz vereceğiz" ifadelerini kullandı.


Selahattin Baysal'ın konuşmasının sonrasında Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Doğan Aydal da gündeme dair bir konuşma yaptı.    Konuşmaların ardından çeşitli partilerden istifa ederek Yeniden Refah Partisi'ne katılan veya ilk kez üye olan vatandaşlara rozetleri takıldı.