Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ı ziyaret edip görevinde başarılar diledi.

"ADANA İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ"

Ayrı ilçelerin belediye başkanları olsalar da Adana için birlikte çalışacaklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Başkan Karalar'ın önümüzdeki günlerde güzel hizmetler yapacağını söyledi. Çelikcan, "Başkanımız yeni seçildi onun için kendisini tebrik etmeye geldim. Allah muvaffak etsin. Benim halen akrabalarım Seyhan'da... Sayın Başkan inşallah önümüzdeki günlerde çok güzel hizmetler yapacağına inanıyorum. Ayrı ilçe belediye başkanları olsak ta netice olarak Adana için birlikte çalışacağız. Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere merkez ilçe belediyelerine birlik ve beraberlik açısından önemli görevler düşüyor. Sayın Başkanında bu sorumluğu yerine getireceğine inanıyorum. İnşallah beraber güzel işler yapacağız. Hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. Zeydan Karalar'ın başarılı olması Seyhan'ın, Adana'nın başarılı olması demek. Seçildikten sonra rozetleri bir kenara bırakıp Adana için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

 

"HATTI MÜDAFAA YOK SATHI MÜDAFAA VAR"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Başkan Çelikcan'la aynı düşünceleri paylaştığını belirterek, Seyhan-Yüreğir ayrımı yapmadan Adana için birlikte çalışacaklarını söyledi. Karalar, "Sayın Başkanın ziyaretinden dolayı teşekkür ederim. Bende Sayın Başkanla aynı görüşleri paylaşıyorum. Bizde Seyhan-Yüreğir ayrımı yok. Bundan sonra 'Hattı Müdafaa Yok Sathı Müdafaa Var.' El birliği ile Adana'nın güzelleşmesi için canla başla çalışacağız" şeklinde konuştu.