Acıların paylaştıkça azalacağını belirten Başkan Çelikcan ‘Ülkemizin birlik ve bütünlüğü için her şeyini ortaya koyan ve bu uğurda canlarını veren şehitlerimize her zaman minnettarız. Ailelerine ise başsağlığı, acılarını paylaşmaya ve bir ihtiyaçları olup olmadığını anlamak için onları ziyaret ediyoruz. Bundan sonra da bu ziyaretleri devam ettireceğiz.’dedi

 

Başkan Mahmut Çelikcan Sinan Paşa Mahallesinde oturan ve oğlu İstanbul da şehit olan İbrahim Şahbazı evinde ziyaret etti. Levent Mahallesinde Diyarbakır’da şehit edilen Gökhan Yıldırım’ın ailesini ziyaret edip açık kalp ameliyatı olan şehidin annesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Acil şifalar diledi. Tahsilli Mahallesinde ise Tunceli de şehit olan Mehmet Göksal’ın ailesini evinde ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Ailelere çeşitli hediyeler verdi.

 

 Şehit aileleri ile sohbet eden Başkan Çelikcan İslam da en büyük mertebenin şehitlik olduğunu belirtti. Şehit ailelerine sabır ve metanet dileyen Başkan Çelikcan ‘Acınız acımızdır. Ülkemizin bölünmez bütünlüğü ve bizim huzurumuz için hiç gözünü kırpmadan vatan hainleri ile mücadele eden kahraman evlatlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu uğurda hakkın rahmetine kavuşanlara ise Allahtan rahmet diliyoruz. Onlar bizler için canlarını feda ediyorlar. Bizim görevimiz ise geride kalan ailelerine sahip çıkmak ve onları yalnız bırakmamaktır. Bu ailelerimiz ise vatan uğruna şehit olan evlatları ile her zaman gurur duymalıdırlar.’şeklinde konuştu.

 

 Tahsilli Mahallesi’ndeki şehit evinde ziyarette Adana Şehit Aileleri Malulleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Emine Kunt’ ta katıldı. Başkan Çelikcan’a bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kunt ‘ Şehit ailelerimizi unutmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum.’şeklinde konuştu. Ziyaretlere Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın eşi Mehtap Çelikcan, Ak parti Yüreğir İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Acem’de katıldı.