Yüreğir'e son dönemde bir çok kamu ve özel yatırımın gelmeye başladığını belirten Başkan Çelikcan 'Yüreğir şu anda bütün yatırımcılarımızın dikkatini çeken bir bölge olmuş durumda. Biz Yüreğir Belediyesi olarak yeni yatırım yapacak olan bütün yatırımcılarımıza her türlü kolaylığı sağlıyoruz. İstihdam yaratan ve ülkemize katma değer kazandıran bütün herkesin başımızın üzerinde yeri var.' dedi.

Belediye Meclis Üyesi Necim Tantik ile MNG Kargo Adana Bölge Müdürü Halil Sezgi , Mobilyacılar Sitesi esnafları ve Altek Genel Müdürü Ömer Tekdemir ve çalışanları ziyaret eden Başkan Çelikcan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yüreğir'in kalkınması için yatırım yapan herkese teşekkür eden Başkan Çelikcan 'Yüreğir'in gelişmesine ve kalkınmasına katkı sağlayan yatırımcılarımıza kanunlar ölçüsünde yardımcı olmak bizim öncelikli görevimizdir. Bu amaçla esnaflarımızın önerileri ve istekleri bizim için önemlidir. Bundan sonra da esnaflarımızı ve yatırımcılarımızı sık sık ziyaret edip onlara yardımcı olmaya devam edeceğiz.' dedi.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı memnunluk duyduklarını belirten vatandaşlar tekrar göreve seçilmesinden dolayı memnunluk duyduklarını belirttiler. Yüreğir Belediyesi'nin yaptıkları çalışmalar için Başkan Çelikcan'a teşekkür eden esnaflar başarılı çalışmaların devam etmesini istediler.