Gizem’in adını bir parka vereceklerini baba Mustafa Akdeniz’e söyleyen Başkan Çetin, “ Gizem hepimizin çocuğu. Adı artık parkta yaşayacak” dedi.

GİZEM’E YAKIŞIR BİR PARK OLACAK

Seyhan ilçesi Tellidere Mahallesi Kız Bakkal civarındaki evlerine giderek baba Mustafa Akdeniz’e başsağlığı dileğini bir kez daha ileten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Gizem artık hepimizin kızı. Gizem tüm Türkiye’nin, hatta tüm insanlığın acısı. Bir yandan bu acıyı unutmayacağız ama diğer yandan da Gizem’in adını 100. Yıl’da yapmakta olduğumuz bir parka vereceğiz. Gizem’e yakışan, özgün bir park hazırlıyoruz. Bugüne dek yapılanlardan farklı bir park olacak” diye konuştu.

ÇOCUK SESLERİYLE ÇINLAYACAK

Yaklaşık 5 dönüm alan üzerinde yapımı süren çocuk parkına bitişik spor tesisi de yaptıklarını belirten Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Çocuklarımızın sesleriyle şenlenip çınlayacak olan parkımızı Çocuk Hakları Sözleşmesi’nde yer alan hükümler ve çocuklar için söylenmiş güzel sözlerle donatacağız. Ayrıca minik yavrumuz Gizem için bir de büst yapıp parkın uygun bir yerine koyacağız. Hazırlıklarımız hızla devam ediyor. Bitince sizlerle birlikte özel bir açılış yapacağız” dedi.