Çukurova ilçesindeki asfaltlama çalışmaları bu sezon Başkan Soner Çetin’in talimatıyla 15 gün erken başlatıldı. İlk kez açılan 100. Yıl Mahallesi’ndeki 85069 ve 85037 nolu sokaklardaki  asfaltlama çalışmalarına bizzat eşlik eden Çukurova Belediye Başkanı Çetin baretini taktı, Yol Müdürlüğü işçileriyle bir araya geldi. ‘Asfalt finişeri’ olarak tabir edilen iş aracına binerek direksiyona geçen Çetin, hem asfalt dökme hem de sıkılaştırma çalışmalarını yerinde izledi.

KARAYOLLARI KALİTESİNDE YAMA

Belediye bürokratlarının da katıldığı çalışmaların ardından Huzurevleri Mahallesi’ne geçen Başkan Soner Çetin, 77140 No’lu Sokak’taki bozuk yerlere yama yapılırken de işçilere eşlik etti. Çukurova ilçesindeki asfaltlama ve onarım-yama çalışmalarının bir plan dahilinde gerçekleştirildiğini belirten Başkan Çetin, “Dostlar alışverişte görsün diye değil, en çok kullanılan yollarımızda Karayolları standartlarında yamalar yapmaya özen gösteriyoruz” dedi.

“ÖZEN GÖSTERİP FARK YARATIN”

Asfaltlama ve yama çalışması yapan işçiler ve ustalara seslenen Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, şunları söyledi: Nereye ne yapılacağını belediye yöneticileri olarak biz belirler, sonrasını sizlere emanet ederiz. Sizden, Çukurova’ya yakışır kalitede asfalt döşemeniz. Özenli olmanızı, hünerinizi göstermenizi istiyorum. Altı ay sonra ilk yağmurda bozulan değil, yıllarca kalacak kaliteli asfalt istiyorum. Asıl sezon haziranda başlayacak. Yollar cıncık gibi olacak.

TALEP GELDİ, 2 SAATTE TESPİT YAPILDI

Bir radyo programı sırasında, “Sokağımızda üç ayrı çukur var, tehlike yaratıyor” diye yakınan işadamının talebi üzerine Çukurova Belediye Başkanı Soner biçimindeki yakınma üzerine hemen harekete geçerek Yol İşleri birimine talimat veren