CHP’nin Adana’da iki kadın ilçe başkanından biri olan Şahin, Karabudak’a bugüne kadar verdiği emeklerden dolayı teşekkür edip çiçek verdi.  Şahin, “Aldığım sorumluluğun bilincinde olarak CHP bayrağını Karaisalı’da daha yukarılara taşımak için çalışacağım” dedi.

CHP Karaisalı İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen devir-teslim töreninde eski ilçe başkanı Sabahattin Karabudak, Şahin’e görevinde başarı diledi. CHP’nin ülkenin teminatı olduğunun altını çizen Karabudak, CHP’nin bir neferi olarak her zaman göreve hazır olduğunu belirterek, ilçe başkanlığına atanan İlhan Şahin’e her konuda destek olacağını söyledi.

Hiç kimseyi ötekileştirmeden görev yapacaklarının altını çizen Şahin, CHP’yi ve CHP’nin programını ilçedeki tüm yurttaşlara en doğru şekilde anlatabilmek, CHP’yi Karaisalı’da daha etkin hale getirmek için çalışacağını vurguladı. Eski başkan Sabahattin Karabudak’ın ve yönetiminin deneyimlerinin de yararlanacaklarını ifade eden Şahin, Karabudak’a emeklerinden dolayı teşekkür etti ve çiçek takdim etti.