Baro Başkanı Av.Veli Küçük, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Son siyasi ve hukuki gelişmeler değerlendirildi. CHP Adana Milletvekilleri ‘hak, hukuk ve adalet’ mücadelesine büyük katkı koyup destek sunan Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük'e teşekkür ettiler.

CHP Adana Milletvekilleri, "Sadece devletin en temel işlevlerinden birisi olan adalet hizmetlerini başarıyla ve özveriyle yürüttükleri için değil aynı zamanda insanların, insanlarımızın ortak iyiliği uğrunda çalıştıkları için, Yargının kurucu unsuru olan Avukatlarımız ile Avukat dostlarımıza sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz. Kentimizin ve mesleğinizin sorunlarının çözülmesinde 15 Adana milletvekilinin de biraraya gelmesini istiyoruz " ifadelerine yer verdiler.  CHP Adana Milletvekilleri, Baro yönetimine gösterilen  ilgi ve yakınlık için ayrıca teşekkür ettiler. Baro Başkanı Av. Veli Küçük, milletvekillerimizden avukatların ve yargının sorunlarını unutmadan çalışma yapmalarını beklediklerini ifade etti. Ziyarette bulunan milletvekillerine yeni yasama döneminde başarı diledi.

Baro Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Baro Genel Sekreteri Av. Semih Gökayaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Nevzat Elçi, Av. Hasan Alkan da ziyaret esnasında hazır bulundu.