Partiye verdiği emeklerden dolayı Büyükoğlu’na çiçek takdim eden Doğan, “CHP büyük bir aile ve biz bir bütünüz. CHP’yi bir adım daha ileri nasıl götürürüz düşüncesiyle hareket ederek görev yapacağız” dedi.

CHP Saimbeyli İlçe Başkanlığı’nda gerçekleştirilen devir-teslim töreninde görevi Fevzi Büyükoğlu’ndan devralan İlçe Başkanı Emel Doğan, birlik beraberlik mesajları verdi. İlçe başkanlığına atanmadan önce de Saimbeyli’de parti yöneticisi gibi çalıştığını dile getiren Doğan, eski ilçe başkanı Fevzi Büyükoğlu ve diğer partililerden de aynı desteği beklediğini söyledi.


Cumhuriyetin teminatı olan CHP’nin büyük bir aile olduğunun altını çizen Doğan, “Biz bir bütünüz ve bu görevlerde hizmet etmek için varız. Partimiz CHP’yi Saimbeyli’de bir adım ileri nasıl götürürüz diye düşünerek çalışacağız. Gün mücadele ve birlik günüdür. El birliğiyle ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için CHP çatısı altında birleşip bütünleşeceğiz ve çok çalışacağız” diye konuştu.

Doğan, partiye verdiği hizmet ve emeklerden dolayı eski ilçe başkanı Büyükoğlu’na çiçek takdim ederken, Büyükoğlu da Doğan’a başarı dileklerini aktardı. Büyükoğlu, “Ne zaman ihtiyaç duyarsanız biz göreve hazırız” şeklinde konuştu.