Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan İlçe Başkanlığı, öbek örgütlenme modeli kapsamında 96 mahallenin 250 temsilcisiyle Adana'da özel bir otelde bir araya geldi. CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan başkanlığında düzenlenen eğitim etkinliğinde, mahalle sorunları ile ilgili anket çalışması gerçekleştirildi. Mahalle temsilcileri ve öbek sorumlularının görevleri hakkında gerçekleştirilen toplantıya; Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, CHP Milletvekilleri Orhan Sümer ve Ayhan Barut'un yanı sıra partililer de katıldı.

İNANÇ VE KARARLILIK PAYLAŞILDI

Seyhan İlçe örgütü olarak öbek çalışması kapsamında mahalle sorumluları ve temsilcilerle düzenlenen eğitim etkinliğinde, inanç ve kararlılığın paylaşıldığını söyleyen Dardağan, " Toplumun farklı kesimleriyle bir araya gelip istişarelerde bulunacağımızı belirttik." dedi. 

"SORUNLARA ÇÖZÜM ÜRETİLECEK" 

CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan açıklamasının devamında şunları söyledi: " İlçe örgütümüzce, 'mahalle temsilcilerimizin ve öbek sorumlularımızın' dile getirdiği sorunları dinledik ve çözüm üretilmesi konusunda verimli geçen bir toplantı gerçekleştirdik. Katılım sağlayan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Adım adım iktidara yürüyoruz. CHP varsa umut var."