Karasaç, bütün partililerini yarın İnönü Parkı'nda gerçekleştirilecek destek eylemine katılmaya davet etti.
Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ve Eğitim-Sen Adana Şubesi Başkanı Güven Boğa'nın kutlama ziyaretinde konuşan CHP Seyhan İlçe Başkanı Vedat Karasaç, göreve seçildiklerinde kamuoyuna açıkladıkları ilkelerden birinin de emekten yana siyaset olduğunu anımsattı.

Karasaç, "Cumhuriyet Halk Partisi, emekten yana, hak arayandan yana, hakkı gasp edilenden yanadır. Yapacağımız tüm çalışmalarda emek örgütleri ve demokratik kitle örgütlerinin görüş ve düşüncelerini önemseyerek siyasete yön vereceğiz. Bu anlamıyla, bu ziyareti çok önemsiyorum. Sürekli görüşeceğiz. Adana'nın ve Türkiye'nin sorunlarına yönelik olarak birlikte tartışacağız, birlikte çözümler üreteceğiz. Tekel işçileri, yeni bir hak istememekte, varolan haklarının ellerinden alınmasına tepki göstermektedir. Bu haklı mücadelede Tekel işçilerinden yana tarafız. Tekel işçilerine destek olacak, onu güçlendirecek her olumlu girişime destek vermeye devam ederken, Cuma günü İnönü Parkı'nda yapılacak olan destek eylemine de katılacağız. Örgüt olarak katılacağız, üyelerimizle katılacağız." dedi.

Göreve seçilmesi nedeniyle ziyarete çiçeklerle gelen konuklarına teşekkür eden CHP Seyhan İlçe Başkanı Vedat Karasaç, partililerini Cuma günü saat 12.30'da ilçe binasında buluşmaya davet etti. Başkan Karasaç, CHP Seyhan İlçe binasındaki buluşmadan sonra İnönü Parkı'ndaki oturma eylemine destek vermeye gideceklerini söyledi.

Türk-İş 4. Bölge Temsilcisi Edip Gülnar ve Eğitim-Sen Adana Şubesi Başkanı Güven Boğa da CHP Seyhan İlçe Başkanı Vedat Karasaç'ı göreve seçilmesinden dolayı kutladılar