Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozan ve İmamoğlu ilçe danışma kurulu toplantıları dün gerçekleştirildi. İl Başkanı Mehmet Çelebi, yerel seçimlerde elde edilen sonuçların önemine değinip bir sonraki hedefin genel iktidar olduğunu söyledi. Çelebi, “Bundan sonra birbirimizi daha çok seveceğiz, birbirimize daha çok saygı duyacağız. Daha çok çalışıp mücadeleyi büyüteceğiz ve daha geniş bir alana yayıp iktidara ulaşacağız” dedi.

“UMUTSUZLUĞA KAPILMAYACAĞIZ”

CHP Kozan İlçe Danışma Kurulu toplantısı Adana milletvekilleri Ayhan Barut, Burhanettin Bulut, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, il yöneticileri ve partililerin katılımıyla ilçe binasında yapıldı. Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından açış konuşmasını yapan Kozan İlçe Başkanı Bünyamin Sedefoğlu, seçim sürecini değerlendirip, ilçe örgütünün çalışmaları hakkında bilgiler aktardı. Sedefoğlu, “Bundan sonra da umutsuzluğa kapılmadan, birlik ve beraberlik içerisinde ayrıştırarak değil, birleşerek aydınlık bir gelecek için el ele mücadele edeceğiz” diye konuştu.

“HALKA DOKUNAN ÇALIŞMALARLA KAZANDIK”

Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen İmamoğlu İlçe Danışma Kurulu toplantısına, Adana milletvekilleri Ayhan Barut, Burhanettin Bulut, İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse, il yöneticileri ve partililer katıldı. İlçe Başkanı Hicabi Bükülmez, İmamoğlu Belediyesi’ni kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.  Seçim süreci boyunca halka dokunan çalışmalara imza attıklarını dile getiren Bükülmez, seçim sonucunu etkileyen çalışmalardan örnekler verdi. Bükülmez, “İmamoğlu’nu belediye başkanımızla birlikte daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz” şeklinde konuştu.

“PARTİ ÖRGÜTLERİ HALKA BELEDİYELER ARASINDAKİ KÖPRÜ OLACAK”

İl Başkanı Mehmet Çelebi ise yaptığı konuşmalarda parti örgütlerinin önümüzdeki süreçte daha dinamik olması gerektiğini vurguladı. Örgütlerin belediye başkanları ile halk arasında köprü görevi görmesi gerektiğini kaydeden Çelebi, “Örgütlerimiz ilçelerde halkımızdan gelen hizmet talepleri doğrultusunda hayata geçirilecek çalışmalarla ilgili belediye başkanlarımızı doğru bilgilendirmeli ve yönlendirmelidir.  Toplumsal kaygıları öne alarak halkımızın sorunlarını çözecek, onların daha mutlu ve huzurlu yaşamalarını sağlayacak hizmetlerin yaşama geçirilmesi konusunda yol gösterici olmalıyız” ifadelerini kullandı.

“AYRIM YAPMADAN, HERKESE EŞİT VE ADİL HİZMET VERECEĞİZ”

Hizmette partili-partisiz ayrımının yapılmayacağının altını çizen Çelebi, “Halkçı yönetim anlayışında hizmet götürülecek bölgelerin kime oy verdiğinin önemi yoktur. Cumhuriyet Halk Partisi, insanları etnik köken, inanç, siyasi görüş gibi farklılıklarına göre ayıran bir parti değildir,  Türkiye’nin kurucu partisidir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan herkesin partisidir. Parti örgütlerimizin de belediye başkanlarımızın da bu sorumluluk bilinciyle çalışıp her yurttaşımıza eşit ve adil hizmet vereceğinden hiç şüphem yok. Artık birbirimizi daha çok seveceğiz, birbirimize daha çok saygı duyacağız. Daha çok çalışıp mücadeleyi büyüteceğiz ve daha geniş bir alana yayıp genel iktidara ulaşacağız” dedi.

Toplantılarda Çelebi’nin konuşmasının ardından danışma kurulu üyeleri söz alıp, seçim sürecini değerlendirdiler.