GÜNDEMİMİZ VATANDAŞ; DERDİMİZ VATANDAŞA DERMAN OLABİLMEK

CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi açıklamasında şu görüşlere yer verdi;

Gençlerimiz işsiz, emeklimiz mutsuz, çiftçimiz borçlu ve gelecekten umutsuz, esnafımız ise perişan halde. Faturalar ödenemiyor, tencereler kaynamıyor,  insanlarımız pazar artıklarından beslenmeye çalışıyor. Yurttaşlarımız vergi ve zamlardan usandı, ‘’GEÇİNEMİYORUZ’’ diye feryat ediyor. Sokakta, çarşıda, pazarda nereye gitseniz, kime dokunsanız bin ah işitiyorsunuz. Milletimizin bu kadar can yakıcı sorunu varken emekli amirallerin yayınladığı bildiri üzerinden darbe çağrısı algısı yaratmak, siyasal iktidarın tükenmişliğinin göstergesidir. Çare olamadığı sorunları unutturmak için bir kaşık suda fırtına koparma gayretidir. Beyhude bir çabadır ve milletimiz her şeyin farkındadır.

TEKKEDEKİ AMİRALE SES ÇIKARTILMADI

Tekkedeki Amirale ses yükseltmeyen, hilafet çağrılarına kulak tıkayan, Andımızın kalkmasına alkış tutan, Montrö’yü tartışmaya açan, tabelalardan Türkiye Cumhuriyetini, devlet nişanlarından Atatürk’ü kaldıran siyasal iktidar, Atatürk ilkelerine ve Cumhuriyetimize verdiği bunca tahribatı bir kenara bırakıp; emekli amirallerin bildirisinden darbe senaryosu üretmeye çalışıyor. Ürettiği senaryolara inanmayanları da darbeci ilan ediyor. Buradan ne darbe, ne de AKP iktidarına ekmek çıkmaz! Milletimizin mağdur edebiyatına verdiği krediler tükenmiştir. İnsanlarımızın gerçek mağduriyetlerine sessiz kalan AKP, kendi sanal mağduriyetleri ile sızlanmaya devam etsin. 
Bizim gündemimiz vatandaşın sızısı! Bizim gündemimiz işsizlik, yoksulluk, geçim sıkıntısı. 
Bizim gündemimiz ‘’Açım, Geçinemiyorum’’ diyen insanımızın derdine derman olabilmek.

HALKIN İKTİDARI YAKINDIR! 

Kendisi gibi düşünmeyen herkesi kategorize eden, yaftalayan, düşmanlaştıran bu zihniyete karşı, vatandaşlarımız cesur ve kararlı olmalıdır. Tüm ayrıştırma çabalarına inat; Atatürk ilkelerini, Cumhuriyetimizi, demokrasiyi, hukukun üstünlüğünü, barışı, adaleti ve özgürlükleri savunan bütün yurttaşlarımız bir arada durmalıdır. İktidar partisi bu birliğin ve beraberliğin karşısında duramayacağını anlamış durumdadır. Üretkenliğini yitirmiş, kibrine yenilmiş, halktan kopmuş, saray iktidarının son çırpınışlarıdır. Halkın iktidarı yakındır. Yapılacak olan ilk seçimlerde ülkemizin bu kötü gidişatına ve buna sebep olan AKP iktidarına son vereceğiz.