Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili seçilen Mahmut Çelikcan'a dün yeni koltuk geldi. Çelikcan, yeni koltuktan haberi olmadığını, eski koltuğa oturduğunu söyledi.

İçişleri Bakanlığı tarafından geçici olarak görevden uzaklaştırılan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın yerine meclis tarafından yapılan seçimlerde, kura sonucu başkan vekili seçilen Mahmut Çelikcan dün başkan koltuğuna oturdu.

Çelikcan'ı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik ve Hüseyin Tanrıverdi de yalnız bırakmadı. Çelik ve Tanrıverdi, Çelikcan'ı ziyaret ettikten sonra gitmek üzereyken belediyeye 2 kişi tarafından bir koltuk getirildi. Koltuk belediye binasına çıkartıldıktan sonra Başkan Vekili Çelikcan, Ömer Çelik ve Hüseyin Tanrıverdi belediyeden çıktı. Çıkışta Çelik, basın mensuplarının sorularına "Hayırlı olsun" diye yanıt verdi. Çelikcan'a ise belediyeye gelen koltuk soruldu. Çelikcan sorular karşısında, "Ben eski koltuğa oturdum, yeni koltuktan haberim yok" diye cevap verdi. Daha sonra ise CHP'nin seçimdeki tutumunun sorulması üzerine şu cevabı verdi: "Bizim CHP ile bir anlaşmamız yoktur. Ancak arkadaşların bazıları bana destek verdi. Ve sonuçta ben seçildim."