Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Solmaz ev sahipliğinde, Playstation Turnuvası düzenlendi. İlçede yaşayan gençlerle sık sık bir araya gelen CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, düzenlenen turnuvaya katılım sağlayarak gençleri yalnız bırakmadı.  32 gencin kıyasıya mücadele ettiği turnuvada;  tüm katılımcılara madalya ve kitap,  3’üncü ve  4’üncü  olan gençlere de kupa verildi. 2’nci olan Cansel Düzenli’ye iki kişilik yemek ödülü verilirken, 1’inci olan Anıl Mehmet Koçak’a ise çeyrek altın ödülü verildi.

BAŞKAN DARDAĞAN GENÇLERLE PES OYNADI

Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Solmaz, Kadın Kolları Başkanı Dilek Özcan ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu turnuvada CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, 1 hafta süren PlayStation Turnuvası’na oldukça yoğun katılım olduğunu söyledi. Samimi bir ortamın oluştuğu programda, Başkan Dardağan gençlerle birlikte Pro Evolution Soccer(PES) oyununu oynadı. 

“GENÇLERLE ARAMIZDAKİ BAĞ GÜÇLENDİ”

CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, “Bu tür aktiviteler gençlerimizle aramızda olan bağı kuvvetlendiriyor. Genç kardeşlerimizle her ortamda bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Bu yarışın galibi olan genç arkadaşlarımızı bir kez daha tebrik ediyorum. Gençlerin olduğu her ortama girerek; sosyal etkinliklerimiz devam edecek,  gençlerimizle bütünleşeceğiz.” dedi.