CHP İl Kadın Kolları Başkanı Av. Rukiye Çinkılıç, Türk toplumunun çocuklara büyük önem vermesi gerektiğini belirtti. Seyhan Kadın Kolları Başkanı Nevin Biçer, Yüreğir İlçe Kadın Kolları Başkanı Seher Irk, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Elif Uzun, Bilişim Sorumlusu Nezihe Biçer ve Basın - Medya Sorumlusu Nermin Çınar ile birlikte Uçan Balon Derneği'ni ziyaret eden Av. Çinkılıç, Türkiye'de çocuk haklarının istismar edilmemesi için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi çağrısında bulundu. Av. Çinkılıç, "Çocuklarımıza karşı sorumluluklarımızın farkına varmalıyız" dedi.

DESTEK MESAJI

Üyesi olduğu Uçan Balon Derneği'ni ziyaret eden ve derneğin faliyetlerine destek vermekten onur duyacaklarını belirten Av. Çinkılıç, "Yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımız zor durumları hak etmiyor. Toplum olarak çocuklarımızın refahı ve mutluluğu için yoğun çaba sarfetmeliyiz" dedi.

Uçan Balon Derneği Başkanı Prof Dr.Fazilet Aksu’yla dernek içinde yaptıkları faliyetler hakkında  görüş alışverişinde bulunan CHP'li kadınlara bilgi veren Prof. Dr. Aksu ise "Dernek bünyesinde kimsesiz çocuklarımıza her öğün yemek veriyoruz. Bazı çocuklarımız okula gidiyor ve onlara burs imkanı tanıyoruz" dedi.

Prof. Dr. Fazilet Aksu, Adanalılar'ı kimsesiz çocuklara destek vermeye çağırdı