MHP İmamoğlu İlçe Başkanı Savaş Ağca’nin İmamoğlu Belediyesi’ndeki işten çıkarmalarla ilgili sözlerine zehir zemberek sözlerle yanıt veren Karaköse, MHP’nin önceki dönem ilçe başkanı Bekir Yavuz’a da ateş püskürdü.

Belediyenin bilgisayarını, masasını, sandalyesini, kumunu, klimasını çalanlarla çöp kamyonlarında çöp toplayan işçileri koktukları gerekçesiyle dövüp, kamyonun ön tarafına oturtmayanları işten çıkardıklarını açıklayan Karaköse, “Geldim, bütün hortumlarınızı kestim. Bütün çaldığınızı, çırptığınızı kestim” dedi.

İşte CHP’li İmamoğlu Belediye Başkanı Kasım Karaköse’nin kendi sosyal medya hesabından paylaştığı video:

Sayın Savaş Ağca, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı. Buradan sesleniyorum. İşçinin hakkı aranır. İşçinin peşine düşülür ama bunu yaparken insanların şerefiyle, namusuyla oynanmaz. Bizim şerefimizi, namusumuzu ölçecek senin kalibren de yetmez, kaliten de yetmez, haysiyetin de yetmez, yedi sülalen de yetmez. Sen kimsin de bizim şerefimizi, namusumuzu ayaklar altına alıyorsun, laf ediyorsun.

Kasım Karaköse hayatı boyunca şerefi için, namusu için, onuru için yaşamıştır. Bunu herkes bilsin, ölene kadar da böyle olacaktır. Sizin gibi kıvırmayacak, asıl yalan söyleyenler, ihanet edenler, hırsızlık yapanlar şerefsizdir, namussuzdur. Bunu da tüm Türkiye duysun.

HIRSIZLIK YAPANLARI İŞTEN ÇIKARTTIK

Şimdi sen işçileri çıkartıyor, söz verdin. Biz söz verdik, işini yapanları çıkartmıyoruz. Hırsızlık yapanları çıkartıyoruz, devletin buradaki bilgisayarını, masasını, sandalyesini, kumunu, çakılını çalanları çıkartıyoruz. Hırsızları çıkartmayacak mıyız? Biz demedik ki, hırsızları temizlemeyeceğiz. Hırsızları temizleyeceğiz, ihanet edenleri, bu İmamoğlu’nun yetimin, garibin hakkını yiyen herkesi temizleyeceğiz, babamın oğlu da olsa.

İSPAT ETMEZSEN ŞEREFSİZSİN, NAMUSSUZSUN

İlçe başkanı olmuşsun, ulusal kanalları arkana alıyorsun Türkiye’ye duyuruyorsun. Yalan atıyorsun, ispat et. Ben on kardeşim. Bir tanesinin belediyeye, ASKİ’ye gelip de burada görev yaptığını ispat etmezsen şerefsizsin, namussuzsun, bir tanesinin… 10 tane diyorsun işçi aldı, aksiye yolladı 11 tane 7 tanesi bire bir akrabası diyorsun, ispat etmezsen şerefsizsin, namussuzsun. Bu kadar basit.

BELGELERİ, TUTANAKLARI VAR

İki.

İşçiler, 29.madde sürekli ağzınıza almışsınız bir madde, madde… Kardeşim bunun içinde bir sürü başlığı var. Bir tanesi verdiğim görevi yerine getirmiyor, ne yapacağız? Şuraya git, gitmiyor, buraya git, gitmiyor. Gitmiyor, tutanakları var, belgeleri var. Bu madde bundan ibaret, çıktı. Bunu neye büyütüyorsunuz. İçinde başka ne arıyorsunuz. Sürekli aklınız farklı yerlere çalıştığından, yok içinde şu da bu da var… Burada konuşmayalım onları. İçinde şu maddeler, bu maddeler var. Ben bilmem o maddeyi ama biz verdiğimiz görevi yapmayan insanları işten çıkarttık. Yapsaydı.

ÇÖP TOPLAYAN ZAVALLILARI DÖVÜP YANINA BİNDİRMEYENLERİ ÇIKARTTIK

Bir de, oradaki işten çıkarılan çöp kamyonu içinde araba sürenler arkadaki çöp toplayanları, kışın soğukta “kokuyorsunuz” diye yanına bindirmiyordu. “Kokuyorsunuz” diye o zavallıları dövüp yanına bindirmeyen adamları çıkarttık. İnsanlara ihanet edenleri çıkarttık. Hakaret edenleri çıkarttık. Orada hırsızlık yapanları çıkarttık.

MEMLEKETTE SİZDEN BAŞKAÜLKÜCÜ MÜ, GARİP Mİ YOK?

Şimdi bir de eski ilçe başkanı var, Bekir Yavuz. Konuşup duruyor her yerde. Buradan ülkücü kardeşlerime sesleniyorum. Bundan adam olmaz. Bunda vicdan olmaz, Bunlar bütün her şeyi kendisine yontar. İspat mı istiyorsunuz? Bunun annesi, babası Allah razı olsun, üç-dört tane erkek evladı doğurmuş. Üç tanesi büyükşehirde çalışıyor.  Kendisi, kardeşinin birisi hayvan barınağında, biri de büyükşehir icra dairesinde.  Sizden başka ülkücü mü yok? Sizden başka memlekette garip mi yok?  Sizden başka aç mı yok? Niye aldırtmadın, niye çalıştırmadın? Çıktım diye patırdıyor. Bunu da ülkücü kardeşlerimin vicdanına bırakıyorum. Bu konuşan, bu milletin, devletin kanını emen sülükleri, ne diyeyim buradaki bilgisayarı, klimayı yayla evine götüren çalan insanlar bizi eleştiriyor bunu da ülkücü kardeşlerimin vicdanına bırakıyorum. Yapmadıysa bana yapmadım desin. Bunları yapanlara mı biz merhamet göstereceğiz.

HAYATIMIZ BOYUNCA ŞEREFİMİZ, NAMUSUMUZ İÇİN YAŞADIK. İSPAT ETMEZSEN ŞEREFSİZSİN, NAMUSSUZSUN

Üç.

Ulusal kanalları arkasına almışlar iftira atıp duruyorlar. Az önce de söyledim. Biz Allah’tan başka kimseye sığınmadık, kimseye güvenmedik. Kasım Karaköse onuruyla geldi, onuruyla yaşadı, Allah için verirse de onuruyla ölür. Ben belediye başkanı olmuşum, olmamışım hiçbir önemi yok. Ben hayatımda bir tane garibe, bir tane yetime, bir tane müşküle eğer dokunursam en önemli şey odur.  Kendi bütün kardeşlerimi, akrabalarımı benden uzaktır. Biz bugün varız, yarın yokuz.  Savaş Ağca, bir ulusal kanalda Tüm Türkiye seyrediyor. 11 tane adam yolladı diyorsun, Zeydan Başkan diiyorsuun,  büyükşehirin kurumlarına diyorsun. Kendi 7 tanesi kendi eşi akrabası, kanı diyorsun. Bir tane göstermezsen şerefsizsin, namussuzsun, bir tane…  Allah’tan başka kimseye boyun eğmem. Hayatım boyunca doğru yaşadım. Doğru yaptığım için kaybederim, kazanırım Allah bilir. Allah’tan başka kimseye boyun eğmem. İspatlamazsan şerefsizsin. Eleştirirsin seslenmem. Yapamıyor diyebilirsin baş tacı, onun kararını millet verir. Bana şeref, haysiyet, namus konuşursan altında kalırsın. Biz hayatımız boyunca şerefimiz, namusumuz için yaşadık bunu böyle bil. Orada burada bunu sürekli konuşup durma, haddini bil, haysiyetini bil.

BÜTÜN HORTUMLARINIZI KESTİM

Ben diyorum, ben Allah izniyle bu millet İmamoğlu Belediye Başkanı seçti. Geldim, bütün hortumlarınızı kestim. Bütün çaldığınızı, çırptığınızı kestim. Millete hizmet veriyorum. Bu İmamoğlu Allah izin verirse güllük gülistanlık olacak. Şu an burada yaptıklarımı saymayayım. Bir gün bunları halkımıza tanıtacağız. Halkımız biliyor. O yüzden zaten sizin bu çırpınışınız. İmamoğlu sizden kurtulduğuna, sizin gibi kan emicilerden kurtulduğuna inanın, bugün de farkındalar, hep farkında aslında hep dediğim gibi kardaşı, yandaşı rahatsız. Halk hiç kimse rahatsız değil.

GARİBANA SAHİP ÇIKACAĞIM, MİLLETİME HİZMET EDECEĞİM

Görecek ben İmamoğlu’nu düzlüğe çıkaracağım, yaşanabilir bir ilçe yapacağım. Milletime hizmet edeceğim. Garibanıma sahip çıkacağım diyorum. Milletin vicdanına, ülkücülerin vicdanına, herkesin vicdanına şikayet ediyorum: Bu insanların İmamoğlu’na taş üstüne taş katmadınız. Biz şimdi çırpınıyoruz, gece gündüz yatmıyoruz. Bizi orada burada eleştiriyorsunuz diyorum, şimdilik burada kesiyorum. Tüm İmamoğlulu hemşehrilerime sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum. Konuşmayacaktım ama işin içine farklı şeyler girmeye başladı, konuşmak zorunda kaldım. Hepinize saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum.