Ziyaretlerine ilk olarak Karataş İlçe Başkanlığında partilileriyle bir araya gelerek gerçekleştiren Türkmen seçim sürecinde yaptıkları çalışmalardan ötürü tüm partililere teşekkür etti. Türkmen ‘’ Tüm arkadaşlarımız; ilçe yönetim kurulu, kadın ve gençlik kolları ve üyelerimizin tamamının emeğine sağlık. Hep birlikte yapmış olduğunuz çalışmalar neticesinde partimiz Karataş’ta 1.Parti oldu.’’ dedi. 
Toplantı sonrası CHP Karataş ilçe Başkanı Ersan Aygün ve partilerle birlikte  ilçe esnaflarını ziyaret edip hayırlı işler dileyen Türkmen, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi, çözüm noktasında yapılacakları  paylaştı. Ziyaretlerde konuşan Elif Doğan Türkmen “Sorunlarınıza çözüm bulabilmek için karşılıklı olarak fikir alışverişlerimiz devam edecek. Önergelerimizi sizlerin sorunlarının çözümü için meclise sunacağız” açıklamasında bulundu.
Toplumun sıkıntılarını anlamak adına yaptıkları bu ziyaretlerin öneminin büyük olduğunu vurgulayan Türkmen ziyaretlerinin sürekli olarak devam edeceğini belirtti.