Cumhuriyet Halk Partisi Pozantı İlçe Örgütü’nde 18 Kasım Pazar günü partiye katılım coşkusu yaşandı. Çok sayıda Pozantılının CHP’ye üye olup rozet taktığı törene CHP Adana İl Başkanı Orhan Sümer,  CHP Adana Milletvekili Ümit Özgümüş, Kurultay Delegesi Şenol Eroğlu, CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, bazı ilçe başkanlarıyla, partililer katıldı. Katılım törenine katılmak isteyen Pozantılılar ilçe binasına ve bahçeye sığmadı.

 

CHP Pozantı İlçe Başkanı Ersin Kozan ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin günledir hazırlığını yaptıkları katılım ve rozet takma töreninde adeta izdiham yaşandı. CHP Adana İl Başkanı Orhan  Sümer törende yaptığı konuşmada Pozantı’da CHP’ye gösterilen ilginin ve heyecanın ülke genelinde de hissedildiğini, çekim merkezi haline gelen CHP’ye katılımın akın akın sürdüğünü söyledi. CHP’nin gücünü artıracak, coşkuyu körükleyecek en önemli kesimlerin gençlerden ve kadınlardan oluştuğunu belirten Sümer, “AKP politikaları içte ve dışta iflas etmiştir. Milletimiz bu partiye kırmızı kart göstermek için hazırlık yapmaktadır. Bu tür katılımlar partimize olan teveccühün somut göstergesidir. Partimize katılan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Pozantı ilçe örgütümüzün başkan, yönetici ve üyelerini de kutluyorum” dedi.

 

CHP Pozantı İlçe Başkanı Ersin Kozan da, Pozantı’nın geçmişte olduğu gibi CHP’nin yeniden kalesi olacağını vurguladı. Kozan, “Milli mücadelede önemli rol oynayan ve kahramanlık destanı yazan Pozantı halkı, ülkesine geçmişte olduğu gibi bugün de sahip çıkacaktır. Bugün partimize katılan hemşerilerimizle gücümüze güç kattık.  Önümüzdeki seçimlerde Pozantı yeniden CHP’nin kalesi olacaktır. Partimize katılan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından katılımcılara rozetleri takıldı. CHP heyeti katılım ve rozet takma töreninden sonra vefat eden bir partilinin yakınlarına taziye ziyareti gerçekleştirdi. CHP heyeti hasta ziyaretlerinde de bulundu.