Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Gençlik Kolları Başkanı Güven Özdemir, Çukurova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Tarkan ve gençlik kolları yöneticileri, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret ederek, yeni dönemde başarılar diledi.

CHP İl Gençlik Kolları Başkanı Güven Özdemir, Başkan Soner Çetin’in ilk dönemde yaptığı başarılı hizmetlerin ortada olduğunu belirterek, bu nedenle yeni dönemde beklentilerin yüksek olduğunu söyledi.

Çukurova İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Tarkan da, gençler olarak çalışmaya devam edeceklerini kaydetti ve “Üzerimize ne düşerse yapacağımızdan kuşkunuz olmasın” ifadesini kullandı.

19 MAYIS KUTLU OLSUN

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ise, gençlere duyduğu güveni vurguladı. Gençlerin enerjisi ve dinamizminin seçimlerde elde edilen başarıda önemli yer tuttuğunu belirten Başkan Soner Çetin, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın hemen ertesinde ziyarete gelmenizi çok anlamlı buluyorum. 19 Mayıs etkinliklerine katılımınız ve desteğiniz çok güzeldi. Bayramınız kutlu olsun” şeklinde konuştu.

SORUMLULUĞUMUZ BİLİNCİNDEYİZ

Başkan Soner Çetin, Adana genelinde olduğu gibi Çukurova’da da önemli bir başarı elde edildiğini söyleyerek, “Oyunu en çok artıran 3’üncü belediye başkanı oldum. Bu başarıyı birlikte yakaladık. Tabii bu durum sorumluluğumuzu artırıyor. Yüzde 60’a yakın oy aldık. Bu gösteriyor ki CHP’li olmayanlardan da oy almışız. Buna layık olmaya çalışacağız. 5 yılda önemli bir deneyim kazandık. Ne yapacağımızı iyi biliyoruz. Güvenle önümüze bakıyoruz” dedi.

İstanbul’da haksız bir kararla iptal edilen Büyükşehir seçimine atıfta bulunarak, “Türkiye bir türlü seçim ortamından çıkamıyor. Yüreğimiz İstanbul’la atıyor. Ama inanıyorum ki 23 Haziran’da bir bayram daha yapacağız” ifadesini kullandı.