Adana'da büyük buluşma. Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk bugün Adana'ya gelerek, DP Adana il Başkanlığının Seyhan Oteli'nde düzenlediği Genişletilmiş Bölge Toplantısı'nda partililerle buluşacak.
DP Adana İl Başkanı Yavuz Tekeli, saat 11.00'de Genel Başkan Hüsamettin Cindoruk başkanlığında başlayacak olan ve Adana, Mersin, Hatay, Osmaniye, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis, Niğde ve Karaman'dan partililer katılacağı genişletilmiş bölge toplantısında parti ve ülke sorunlarının ele alınacağını bildirdi. Toplantıya partililerin yanısıra, toplumu her kesimini temsil eden sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin de katılacağını belirten Yavuz Tekeli, sorunların tartışıldığı ve çözüm arandığı platform olarak geçecek toplantıda tüm sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin görüşlerini aktaracaklarını söyledi.
Vatandaşların sorunlarını, istek ve taleplerini Genel Başkan Hüsamettin Cindoruk ve Ankara'dan gelecek diğer üst düzey yetkililere direk aktarma fırsatı bulacaklarını anlatan Yavuz Tekeli, Genel Başkan Cindoruk'un toplantıda Adana'nın ekonomik ve sosyal durumuyla ilgili kapsamlı bir konuşma yapacağını da kaydetti.
Türkiye'nin yaşadığı çalkantıların ve siyasi gelişmelerin DP'nin Türkiye'nin çimentosu olduğunu, Meclis'te mutlaka bulunması gerektiğini bir kez daha gözler önüne serdiğini ifade eden Yavuz Tekeli,  "Genişletilmiş Adana Bölge toplantısı Demokrat Parti'ye Adana ve çevre illerde dinamizm kazandıracaktır. Bölge toplantımız, Kırat'ın iktidar yürüyüşünü başlattığı toplantı, Adana iktidar yürüyüşüne başladığı kent olacaktır. Herkesimi toplantıya katılmaya; halkımızı yeniden refaha, ülkemizi aydınlığa kavuşturma mücadelesinde DP'ye destek vermeye çağırıyorum" dedi.
GENİŞ KAPSAMLI KATILIM
Genel Başkan Hüsamettin Cindoruk'un başkanlığında yapılacak toplantıya Genel Başkan Yardımcıları ve Teşkilat Başkanları  Ahmet Uyanık ve A. Baki Mert,Genel Başkan Yardımcısı Ufuk Söylemez ile GİK üyeleri Halit Dağlı, Çelal Doğan, Bülent Erdinç, Namık Akay, Arif Şimşek, Naim Erem, Mehmet Bolat ile Teşkilat Başkan Yardımcısı Salih Babayiğit de katılacak.
Yavuz Tekeli, genişletilmiş Adana bölge toplantısına partili eski bakan ve milletvekilleri; il başkan ve il yönetim kurulu üyeleri, il disiplin kurulu başkan ve üyeleri; ilçe başkanları, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve disiplin kurulu üyeleri; partili il, ilçe, belde belediye başkanları; belde başkan ve yönetim kurulu üyeleri; partili il ve ilçe eski başkanları; kadın ve gençlik kollarının il, ilçe, belde başkan ve yönetim kurulu üyeleri; partili mahalle ve köy muhtarları; milletvekili, belediye başkan, il geel meclisi adayları; ticaret ve sanayi odalarının partili üyeleri, esnaf odaları ve birliklerinin partili üyeleri; ticaret borsalarının partili üyeleri, meslek grubu odalarının partili üyeleri, çeşitli iş kollarındaki sendikaların partili üyeleri ile kanaat önderlerinin katılacağını belirtti.