AK Parti Çukurova ilçe Başkanlığının düzenlemiş olduğu mahalle danışma meclisleri programının ilki Karslılar mahallesinde gerçekleşti. Akşam saatlerinde Uslu apartmanı önünde düzenlenen toplantıda, partililer,burada yoğun bir kalabalık ve ilgiyle karşılandılar. Vatandaşlarla sohbet ederek sıkıntılarını dinleyen partililer, teşkilatın çalışmaları hakkında bilgi verdiler.  

Toplantının açılış konuşmasını yapan Başkan Yardımcı Mustafa Akgedik, üyelik ve seçim çalışmaları nı anlattı. Yapılacak seçimlerde sandık görevlilerinin önemine değinen Akgedik,”Siyasetin sermayesi oy’dur. Üye demek oy demektir. Bir oyun ne kadar kıymetli olduğunu her seçimde görüyoruz. Oylarımıza ve sandığımıza sahip çıkmalıyız. Başbakanımızın çalışmalarını örnek almalıyız. Bizlerde partimiz için arı gibi çalışarak hedefimiz olan 2023’e kadar iktidarda olmalıyız” diye konuştu.



HERKES KENDİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPMALI



Başbakan Recep Tayyip Erdoğan adına toplandıklarını ifade eden AK Parti Çukurova ilçe Başkanı Av. Ramazan Çırak’ da, bundan sonra her mahallede danışma meclisi toplantısı düzenleyerek halka iç içe gelmeyi hedeflediklerini söyledi.

Başkan Çırak, seçim öncesi ve seçim sırasında her kesin kendi üzerine düşen görevi yapması gerektiğini hatırlattı.

Toplantıda vatandaşın tüm sorularını cevaplayan Başkan Çırak, “Görevimizi yapamıyorsak vebal altında kalırız. Ülkemiz büyük ve çok güçlüdür. Bu gücü sizlerden alıyoruz. Partimizin gerçek sahipleri de sizlersiniz” diye konuştu.

Partinin Karslılar mahallesi Başkanı Mustafa Uslu ve burada oturan vatandaşlarda başta sağlık ocağı olmak üzere yol, çocuk parkı ve pazar yeriyle ilgili sıkıntılarını dile getirdiler. Sıkıntılarını bir an önce çözüme kavuşturulmasını isteyen Uslu, kendilerine yakın ilgi gösteren Başkan Çırak ve yönetimi kurulu üyelerine teşekkür ettiler. Partililerde mahalle sakinlerinin taleplerini not ederek ilgilenecekleri sözünü verdiler.

Toplantıya AK Parti ilçe teşkilatı, Karslılar mahallesi Başkanı Mustafa Uslu ve mahalle yöneticilerinin yanı sıra mahalle sakinleri yoğun bir katılım gösterdi.